Naar homepage
3FM nieuws

'Two Ghosts' van Harry Styles gaat volgens fans over Taylor Swift

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Two Ghosts' van Harry Styles gaat volgens fans over Taylor Swift

Harry Styles heeft een nieuwe single genaamd 'Two Ghosts'. Het is de tweede single van de zanger, die je waarschijnlijk kent van 'Sign Of The Times' (en dat kleine boybandje dat we ooit hadden, One Direction). Fans namen de tekst van het nummer eens effe flink onder de loep en konden niet anders concluderen dan dat de track over ex-liefje Taylor Swift gaat.

Liefdesverdriet

De nieuwe single van Harry Styles klinkt een stuk minder bombastisch dan zijn vorige track 'Sign Of The Times'. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het een minder mooi nummer is! 'Two Ghosts' is een klein liedje dat gaat over een relatie die op is en waar niet veel meer uit te halen valt: "We're not who we used to be. We're just two ghosts swimming in a glass half empty. Trying to remember how it feels to have a heartbeat." Gezellig is inderdaad anders, maar wat een prachtig nummer!

Harry speelde het nummer een tijdje terug al bij James Corden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gaat het over Taylor Swift?

Volgens de fans wel! Die zijn er heilig van overtuigd dat het nummer over de zangeres gaat. Harry en Taylor Swift hadden in 2012 een relatie. De relatie ging niet echt op een ehhh... leuke manier uit. Zo ging Harry tijdens hun romantische vakantie feesten met andere mensen terwijl Taylor volgens de paparazzi nog op een boot zou zitten wachten... Harry toch!

In 'Two Ghosts' zou een hele duidelijke verwijzing zitten naar de zangeres. "Same lips red, same eyes blue(...)Same white shirt." En die theorie is best logisch aangezien Taylor in haar nummer 'Style', dat over Harry Styles gaat het volgende zingt: "And I got that red lip, classic thing that you like (...) You got that long hair slicked back, white t-shirt." Ehh hallo, dit is wel obvious!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ben je nog niet overtuigd? Vanaf deze week hoor je 't nummer lekker vaak op 3FM dus kun je de theorie nog even rustig op je laten inwerken terwijl je van de track geniet.

Ster advertentie
Ster advertentie