3FM nieuws

Jasper hing meer dan 138 uur aan de lijn voor Mumford & Sons

  1. Nieuwschevron right
  2. Jasper hing meer dan 138 uur aan de lijn voor Mumford & Sons

De actie is duidelijk: Blijf zo lang mogelijk aan de lijn hangen om tickets te winnen voor de 3FM Mega Exclusive met Mumford & Sons. Jasper (19) hing tot maandagochtend meer dan 138 uur aan de lijn. Daarmee is hij de winnaar van 3FM Linecheck!

Stiefvader

Hij doet mee voor zijn vriendin en haar familie die al sinds 2009 fan zijn van Mumford & Sons. De tante had na het fantastische optreden op Pinkpop een CD cadeau gedaan aan de familie en deze ging vervolgens overal mee naar toe. Op die manier is de grote wens ontstaan is om de band live te zien. Degene die hier het meest naar uitkeek was de stiefvader van Jaspers vriendin. Helaas is deze wens voor hem nooit in vervulling gekomen, want in februari is hij overleden. Jasper zet zich daarom in om er voor te zorgen dat hij zijn schoonfamilie kan meenemen naar het intieme concert van Mumford & Sons.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De laatste 24 uur gaan in

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

100 uur gepasseerd

Inmiddels is Jasper al langer dan 100 uur aan de lijn. Speciaal om hem een hart onder de riem te steken belden zijn opa en oma even in om te laten weten hoe trots ze op hem zijn.

#IkSteunJasper

Door het bijzondere verhaal van Jasper krijgt hij veel steun van andere luisteraars. Ineens duikt daar de hashtag #IkSteunJasper op. Dit initiatief is gestart door een bekende van Jasper die hem probeert te helpen vanuit Barcelona. Hij stuurde een brief voor Jasper naar de studio:

Beste 3FM,

Als goede vriend van Jasper en Rosanne, wie op dit moment meedoen aan 3FM Mumford & Sons wedstrijd, wil ik ze heel veel succes wensen! Maar ik zit in Barcelona.

Maar misschien kunnen jullie mij helpen?!

Ze belden me deze ochtend om te vertellen wat er de afgelopen dag allemaal is gebeurd! Jasper is vol adrenaline en Rosanne roept alle vrienden en familie bijeen om te helpen! Ook ik zou ze zo graag willen helpen omdat ze het echt verdienen om deze wedstrijd te winnen. Want ze hebben een lastige tijd achter de rug, zoals jullie weten. Maar ik zit op dit moment in Barcelona.

Daarom wil ik Jasper steunen op deze manier met de #IkSteunJasper #3FM! En omdat ik me zo schuldig voel dat ik hen op dit moment niet kan helpen, kunnen jullie mij misschien wel helpen door hem met het volgende belletje veel succes te wensen van mij.

Jasper zal hierdoor meer kracht en energie krijgen om door te gaan! Ik gun ze het!

Groeten uit Barcelona,

Kevin van Haneghem

De studiotelefoon werd roodgloeiend van alle belletjes van andere luisteraars die Jasper willen helpen. Ook voor Gideon en Lotte is het duidelijk: Jasper moet en zal de eindstreep halen!

De laatste loodjes!

Maandagochtend: het is eindelijk zover! De laatste uren gaan in. En Jasper hangt nog steeds. Om te winnen moet hij nog één vraag goed beantwoorden. En het bleef spannend tot het laatste moment.

Jasper wint de 3FM Mega Exclusive

En toen kwam na 138 uur ein-de-lijk hét moment waarop Jasper de lijn mocht verbreken. En dat was best nog even een momentje... dit zijn de laatste woorden van Jasper tijdens 3FM Linecheck.

3FM EXCLUSIVE

Na succesvolle 3FM Exclusives met o.a. Billie Eilish, Nothing But Thieves en Editors komt 3FM met de 3FM Mega Exclusive: een intiem privé-optreden van een grote act op een bijzondere locatie waar slechts één gelukkige luisteraar samen met zijn of haar vrienden bij kan zijn.

Alleen 3FM-luisteraars maken kans op deze unieke ervaring door met het spel '3FM Linecheck' een week lang te laten zien dat zij deze 3FM Mega Exclusive verdienen. Mumford & Sons is de eerste band die donderdag 9 mei een 3FM Mega Exclusive geeft.

Ster advertentie
Ster advertentie