3FM nieuws

24/7 aan de lijn blijven voor een privé-optreden van Mumford & Sons. Deze mensen doen het (misschien)

  1. Nieuwschevron right
  2. 24/7 aan de lijn blijven voor een privé-optreden van Mumford & Sons. Deze mensen doen het (misschien)

De Britse folkrockband Mumford & Sons geeft donderdagochtend 9 mei een intiem privé-optreden, exclusief voor 3FM. Op een bijzondere locatie in Amsterdam speelt de band een akoestische set waar één gelukkige 3FM-luisteraar samen met 50 vrienden bij kan zijn. Dit is de 3FM Linecheck en deze deelnemers hangen nu aan de lijn.

Wie het langs hangt aan het einde van de week, wint een privé-concert van Mumford & Sons! Zij moeten elk moment van de dag binnen 10 seconden reageren zodra hun naam wordt genoemd. Doen zij dit niet, dan vallen ze af. Valt er iemand af? Dan kan je je direct aanmelden via de 3FM-app door een app'je te sturen met 'Mega Exclusive + je naam + je leeftijd'. Je kunt daarna gebeld worden om mee te doen aan de 3FM Linecheck. De spelregels check je hier.

Angelica

Angelica sloeg razendsnel toe toen een andere deelneemster het liet afweten en vertelde tegen 3FM-DJ Angelique dat ze een tacktiek in haar hoofd heeft. "Maar welke dat precies is ga ik nog niet verklappen", zei ze; we zijn heel benieuwd Angelica!

Bart

Bart is groot fan van Mumford and Sons gaat de challenge nuchter aan: "Ik vind alles goed aan de band!" Op de vraag hoe hij met de telefoon is reageert hij: "Eeuhm, best snel" Nou, Bart snel hoef je niet te zijn, maar we wensen je wel veel succes!

Jasper

Jasper is licht gespannen voor de challenge, maar zit wel vol met zelfvertrouwen: "Ik denk dat het me gaat lukken en denk dat er genoeg energie in dit huishouden zit om elkaar 's nachts wakker te houden." Aan zelfvertrouwen geen gebrek dus!

Karina

Toen Angelica niet meer op nam werd de lijn geopend voor Karina. Zij zit in een facebookgroep met die-hard Mumford and Sonsfans. Een aantal van deze leden hebben een appgroep gestart om te zorgen dat ze, koste wat kost, bij die 3FM Mega Exclusive zullen zijn. "Wij willen gewoon dat die-hardfans daar bij zijn en niet dat iemand wint die zijn familie meeneemt en er maar vijf mensen die wat liedjes kennen." Daar hebben ze alles voor over. "We zijn bloedfanatiek!"

3FM EXCLUSIVE

Na succesvolle 3FM Exclusives met o.a. Billie Eilish, Nothing But Thieves en Editorskomt 3FM met de 3FM Mega Exclusive: een intiem privé-optreden van een grote act op een bijzondere locatie waar slechts één gelukkige luisteraar samen met zijn of haar vrienden bij kan zijn.

Alleen 3FM-luisteraars maken kans op deze unieke ervaring door met het spel '3FM Linecheck' een week lang te laten zien dat zij deze 3FM Mega Exclusive verdienen. Mumford & Sons is de eerste band die donderdag 9 mei een 3FM Mega Exclusive geeft.

Ster advertentie
Ster advertentie