Naar homepage
3FM nieuws

Stappenplan: zo win jij kaarten voor de 3FM Mega Exclusive

  1. Nieuwschevron right
  2. Stappenplan: zo win jij kaarten voor de 3FM Mega Exclusive

Mumford & Sons geeft op donderdag 9 mei een exclusief intiem privé-optreden voor luisteraars van 3FM. Ergens op een bijzondere locatie in Amsterdam speelt de band een akoestische set waar één lucky 3FM-luisteraar samen met 50 vrienden bij kan zijn! Je maakt kans door mee te doen met het spel 3FM Linecheck. Maar wat moet je daarvoor doen?

1. Luister 3FM en installeer de 3FM App

Download hier voor iOS.
Download hier voor Android.

2. Stuur een appje

Via de 3FM App of de website zodra er iemand uitvalt. In het appje moet het volgende staan: 'Mega Exclusive + Naam + Leeftijd'. Je ontvangt daarna een bevestiging, wat inhoudt dat je in de poule zit. En dit zou kunnen betekenen dat jij volgende week wordt teruggebeld door 3FM om mee te doen aan de 3FM Linecheck.

3. Hangen maar

En dan kan het wachten beginnen. Blijf vanaf dinsdagochtend 30 april in de buurt van je telefoon en als je een van de drie mensen bent die gebeld wordt door Sander Hoogendoorn, zorg dat je daarna no matter what aan de lijn blijft hangen! En blijf goed opletten, want de dj's kunnen checken of je nog wel echt aan de lijn hangt.

4. 'IK BEN ER NOG!'

Op ieder willekeurig tijdstip op de dag kan één van de 3FM-dj's checken of je nog aan de lijn hangt. Je moet dan binnen 10 seconden laten weten dat je nog aan de lijn hangt. Als je binnen de tijd reageert, blijf je gewoon lekker meespelen!

5. Ga de challenge aan

Elke ochtend vindt er tussen 6:00 en 10:00 uur een challenge plaats tijdens Sanders Vriendenteam. Hang jij op dat moment het langste aan de lijn? Dan moet je een vraag over de band beantwoorden. Goed beantwoord? Dan mag je gewoon lekker blijven hangen. Onjuist? Dan valt de lijn weg en komt er een nieuwe plek vrij. En dan begint het dus voor iemand anders allemaal opnieuw, vanaf stap 3!

6. Blijf het langst hangen & win

Ben jij degene die op maandag 6 mei het langst aan de lijn hangt? Dan ben jij de gelukkige winnaar en mag je op donderdag 9 mei met 50 vrienden naar de 3FM Mega Exclusive met Mumford & Sons!

Alle regels nog even nalezen? Dat kan hier! Succes.

3FM Mega Exclusive met Mumford & Sons

Ster advertentie
Ster advertentie