3FM nieuws

Jasper aan de pillen en Diederik op de WC: 3FM Mega Exclusive dag twee

  1. Nieuwschevron right
  2. Jasper aan de pillen en Diederik op de WC: 3FM Mega Exclusive dag twee

Het spel De Linecheck voor het privé-optreden van Mumford & Sons gaat door! Drie deelnemers strijden voor de winst van de 3FM Mega Exclusive door 24/7 aan de lijn te hangen. De eerste dag kende veel afvallers, maar ook nieuwe, gemotiveerde kandidaten die niet van plan zijn om op te hangen voor ze de winst binnen hebben gesleept. Dit zijn de hoogtepunten van dag twee.

De eerste challenge

De tweede dag gaat van start met een Quiz. Jorik, Jasper en Mark moeten alle drie een vraag over Mumford & Sons juist beantwoorden. Doen ze dit niet? Dan is het end game en komt er een nieuw plekje vrij voor een nieuwe kandidaat. Dus ook jij kan nog mee doen!

Jasper speelt niet voor zichzelf...

... maar voor zijn schoonfamilie. De stiefvader van zijn vriendin is namelijk de grootste fan van Mumford & Sons en zijn grootste wens was om met de hele familie naar het concert op 9 mei te gaan. Helaas is hij in februari overleden. Jasper vertelt waarom hij de kaarten graag wil winnen.

Sanne en Mark vallen uit, Diederik en Emily komen er in...

Tijdens een check komen Mark+Rámon erachter dat zowel Sanne als Mark niet meer aan de lijn hangen! Jasper is still going strong en nog altijd het langst aan de lijn. Diederik en Emily nemen de open plekken in en dat vindt Emily best wel spannend: "Hoe de fuck ga ik dit doen?!"

#IkSteunJasper

Door het bijzondere verhaal van Jasper komt er veel steun vanuit luisteraars. Zo krijgt Frank ineens een brief van vriend Kevin die de hashtag #IkSteunJasper in het leven riep. En er komt heel veel steun vanuit alle hoeken. Zo zijn Gideon en Lotte bereid om Jasper de nacht door te helpen. Lees hier alles over de koploper van dit moment.

Diederik en zijn sanitaire boodschap

Als je de hele dag aan de radio gekluisterd zit, moet je natuurlijk wel gewoon af en toe naar de wc. Maar hoe doe je dat zonder het risico gecheckt te worden? Diederik heeft daar een slimme oplossing voor gevonden.

Esmée is out!

Ze hing wel, maar reageerde niet. Exit voor Esmée dus en ruimte voor een nieuwe deelnemer: Lars!

De tweede nacht

Voor Jasper is het alweer de tweede nacht en 3FM-DJ Yoeri heeft een tip voor hem: lekker aan de pillen gaan...

En Diederik? Die kwam de nacht eigenlijk wel relaxt door en vulde zijn tijd in met het vervullen van klusjes in zijn huis.

Op naar dag drie voor de 3FM Mega Exclusive met Mumford and Sons!

Ster advertentie
Ster advertentie