Naar homepage
3FM nieuws

'Look What You Made Me do' is de nieuwste single van Taylor Swift

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Look What You Made Me do' is de nieuwste single van Taylor Swift

Na drie jaar is popprinses Taylor Swift eindelijk terug met nieuwe muziek. Oké ze had een featuring op Zayn's 'I Don't Wanna Live Forever' maar verder zagen we haar alleen voorbij komen als het om haar fittie met Katy, rechtszaak of haar relaties ging. Tot nu... She's back!

Voor de Swifties bestonden de afgelopen jaren uit complottheorie na complottheorie. Elke maand was er wel weer nieuw bewijs dat ze nu écht met nieuwe muziek kwam, maar het bleef muisstil in kamp Taylor.

Tot ze een week geleden de beroemde sociale media black-out deed. Al haar foto's en posts verdwenen en er bleef niks over. Nu kon het niet meer anders en eindelijk was daar een paar dagen laten de verlossende post van Taylor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Look What You Made Me Do'

In de track is het duidelijk dat ze refereert aan al het drama van de afgelopen drie jaar. Of het nu gericht is aan Katy, die gast die ongevraagd aan haar achterste zat, de breakup met zowel Calvin Harris als Tom Hiddleston of alle negativiteit die ze online kreeg. Taylor is done en wil wraak! "Karma will get you all", zingt ze.

Er is weinig country of restanten van de oh zo vrolijke popprinses te vinden in de track. Maar zoals ze zingt: "The old Taylor can't come to the phone right now. Why? Oh, because she's dead." Dit is de nieuwe Taylor Swift!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reputation

'Look What You Made Me Do' is de eerste single van haar aankomende album Reputation, maar daar moeten we nog even op wachten. Deze komt op 10 november uit, maar wij gokken dat er misschien wel een single tussendoor wordt gedropt.

Ster advertentie
Ster advertentie