3FM nieuws

We keken in onze magische bol en voorspelden Taylor Swift's nieuwe album

  1. Nieuwschevron right
  2. We keken in onze magische bol en voorspelden Taylor Swift's nieuwe album

She's back! Na drie jaar is het eindelijk tijd voor Taylor's langverwachte zesde album. We zijn inmiddels alweer twee relaties, één rechtszaak en aardig wat online bitchfights verder. In Taylor-taal is dat simpelweg genoeg inspiratie voor een nieuwe plaat.

Ze is terug!

Na een complete social media black-out begon Taylor afgelopen week langzaam wat previews online te gooien. Nou ja, previews... Filmpjes, zonder geluid, van een slang. Het internet ontplofte... WHAT DOES IT MEAN, TAYLOR?! Daar had ze gelukkig al redelijk snel antwoord op. Woensdagavond gooiden ze niet alleen het artwork online, maar ook de albumtitel (Reputation) inclusief releasedatum (10 november) én de aankondiging dat we morgen de eerste single krijgen.

Maar laten we eerlijk zijn... Iedereen die ook maar een beetje Swift-kennis in zich heeft, kan voorspellen waar dit album over gaat. En da's een stukje voorspelbaarheid waar overigens niks mis mee is. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit gewoon wéér een intens goed popalbum waar de girlpower vanaf spat en minimaal vijf hits op staan die je de komende jaren op ieder Singlefeestje meeblèrt.

Wij houden van Taylor en kunnen dan ook niet wachten! Begrijp ons dan ook niet verkeerd als we ons met licht sarcasme uit laten over zes tracks die sowieso op het album staan (denken we).

1. Reputation

De titeltrack van het album en waarschijnlijk ook de eerste single. Als je in de afgelopen jaren het internet wel eens hebt bezocht weet je dat er ondanks het uitblijven van nieuwe muziek aardig wat nieuws rondom Taylor, en haar bijbehorende reputatie, was. Waarschijnlijk was veel daarvan gewoon roddels... Maar waar rook is, is vuur! Online bitchfights met Kim K en Katy Perry bijvoorbeeld, geruchten over al haar relaties en zowaar een rechtszaak. Dit album wordt haar revenge!

2. We Are Zeker Wel Getting Back Together

Taylor, Taylor, Taylor! Je hebt veel (bad)boys verslonden en van sommigen zijn we blij dat het over is, maar met Calvin Harris had je echt goud in handen. Plus het vooruitzicht van prachtige baby's... Je hield het zelfs langer dan een paar maanden met 'm uit. En stel je even voor: Calvin's nieuwe sound gecombineerd met de popperfectie van Taylor? Done! Muziekindustrie uitgespeeld!

3. Snake Eyes

"Katy are you listening? Met je 'Swish Swish'..." Er heerst al jaren een achterlijke vete tussen de twee popprinsessen, die ooit allemaal begon om wat achtergronddansers. Katy Perry dacht Taylor af te maken met een disstrack, maar miss Swift had een comeback waar je 'u' tegen zegt.

Op de dag dat Katy's album uit zou komen flikkerde Taylor namelijk al haar muziek terug op Spotify. Dit was hét nieuws van de dag en niemand had het meer over dat ene andere album dat ook die dag uitkwam.

4. 27

Want hé, ze is geen '22' meer.

5. Blue Jeans

Natuurlijk zal Taylor trouw blijven aan haar roots. De girl next door met lange blonde krullen, een baby blauwe gitaar en een zoetgevooisd stemmetje. Al is het alleen maar om haar plankenkast met awards te vullen en er dus minimaal één country-track op haar album moet staan om in aanmerking te komen voor de grote Country Music Association Awards.

6. My Own Rules

Denk aan girlpower... Een heleboel girlpower! In de vorm van Taylor Swift vergezeld door minimaal tien Victoria Secret-modellen, beroemde vriendinnen en een featuring van iemand als Drake. Een 'Bad Blood 2'!

Wat denk jij? Staan deze tracks op Reputation of heeft miss Swift een ander plan voor de wereld?

Ster advertentie
Ster advertentie