3FM nieuws

Reis de wereld rond met Taylor Swift, Ed Sheeran en Future voor 'End Game'

  1. Nieuwschevron right
  2. Reis de wereld rond met Taylor Swift, Ed Sheeran en Future voor 'End Game'

Dat Taylor Swift haar all American girl-imago achter zich heeft gelaten, is al een tijdje duidelijk. Maar toch wil ze het nog een keer bewijzen in de video voor 'End Game' samen met Ed Sheeran en Future. De drie vrienden reizen drinkend en feestend in luxe de wereld rond.

De videoclip voor 'End Game' is de derde single van haar album reputation. Na 'Look What You Made Me Do' en '...Ready For It' was het wachten op het volgende flashy kunstwerkje. Je kunt veel over Taylor zeggen maar haar video's zijn altijd on point. Het zijn minifilms die vooral visueel zo spectaculair mogelijk moeten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'End Game'

Voor 'End Game' reist ze van Miami naar Tokio om uiteindelijk in Londen te eindigen. Feestend met Ed en Future en zingend over haar eigen reputatie en hoe ze end game wil worden met de persoon waar ze zich aan richt in de tekst. Wie dat is? Hoogstwaarschijnlijk is dat haar nieuwe lover Joe Alwyn, een Britse acteur. Dat liet deze bron tenminste weten.

"The video shows Taylor on a night out. All of the locations are places she has been to with Joe. She has spent months quietly going under the radar in London this year and has been out a lot more than anybody realises. It is quite telling that she has been hanging out in these regular and unexpected places. She wants to show people she is just a normal girl."

Lekker gewoon gebleven?

Hmmm een 'normal girl'? Normale meisjes feesten niet per se op een jacht in Miami, maar prima. Het levert in ieder geval een enorm vette videoclip op.

Ster advertentie
Ster advertentie