3FM nieuws

#trueselfie: Jan Kooijman presenteert Je Suis Depri

  1. Nieuwschevron right
  2. #trueselfie: Jan Kooijman presenteert Je Suis Depri

Jan Kooijman was vanmorgen bij Domien te gast om een lekker koppie koffie te drinken. Maar da's natuurlijk niet de enige reden. Jan vertelde in het kader van de #trueselfie-week over hoe hij omgaat met social media en gevoelens. Daarnaast vertelde hij over zijn tv-programma Je Suis Depri.

Ware gevoelens op social media

Jan voelt er zelf niet zo heel veel voor om zijn mindere momenten te delen op social media. Hij kruipt dan het liefst even in zijn eigen wereldje om tijd voor zichzelf te nemen. Wel snapt hij de mensen die er wél veel uithalen als ze hun mindere momenten delen op social media. Kijk het hele gesprek hieronder terug.

Je Suis Depri

Het tv-programma wat Jan Kooijman presenteert, Je Suis Depri, gaat over jongeren met een depressie. "Een depressie zie je niet altijd aankomen", vertelt Jan. "Het programma geeft je een kijkje in het leven van mensen met een depressie. Het was soms erg lastig om het programma te maken, omdat het zich allemaal in het hoofd afspeelt." Benieuwd naar de rest? Check 't hieronder!

#TRUESELFIE

Hoe ziet jouw Facebook of Instagram eruit? Grote kans dat 'ie volstaat met een verzameling van al je happy momenten, zoals bij de meeste mensen. Maar in tegenstelling tot al die vrolijke berichten is het leven niet altijd leuk. 3FM daagt je uit ook om óók die kant van jezelf te laten zien. Deel jouw verhaal zoals je je ook kunt voelen, wanneer je even niet je happy self bent. Zo maak je het ook voor anderen makkelijker te praten over hun angsten, stress, somberheid, verdriet of eenzaamheid.

Plaats je verhaal op jouw socials met #trueselfie.

ZIT JE ERGENS MEE OF ZIE JE HET (EVEN) NIET MEER ZITTEN? KLIK HIER VOOR HULP. #TRUESELFIE

Ster advertentie
Ster advertentie