3FM nieuws

#trueselfie: Waylon is boos op natrappers

  1. Nieuwschevron right
  2. #trueselfie: Waylon is boos op natrappers

"Mensen die eerlijk zijn over hun gemoedstoestand worden vaak toch nog even nagetrapt," zei Waylon vandaag in de ochtendshow van Domien. Hij besprak in het kader van #trueselfie een aantal persoonlijke ervaringen rondom depressie en psychische issues.

Burn-out

Waylon dropt binnenkort een nieuw album met o.a. het nummer 'The World Can Wait'. Dat is een track die hij schreef voor zijn vriendin Bibi Breijman, die kampt met burn-outklachten.

Waylon heeft zich goed kwaad gemaakt over de respons die Bibi ontving toen zij uitkwam voor haar psychische klachten. Daarom roept de zanger op om echt even te kappen met het natrappen van mensen die durven te praten over klachten als depressiviteit en burn-outs. Daar rust namelijk nog steeds een te groot taboe op. Het hele gesprek check je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#trueselfie

Hoe ziet jouw Facebook of Instagram eruit? Grote kans dat 'ie volstaat met een verzameling van al je happy momenten, zoals bij de meeste mensen. Maar in tegenstelling tot al die vrolijke berichten is het leven niet altijd leuk. 3FM daagt je uit ook om óók die kant van jezelf te laten zien. Deel jouw verhaal zoals je je ook kunt voelen, wanneer je even niet je happy self bent. Zo maak je het ook voor anderen makkelijker te praten over hun angsten, stress, somberheid, verdriet of eenzaamheid.

Plaats je verhaal op jouw socials met #trueselfie.

Luister het hele fragment terug

ZIT JE ERGENS MEE OF ZIE JE HET (EVEN) NIET MEER ZITTEN? KLIK HIER VOOR HULP. #TRUESELFIE

Ster advertentie
Ster advertentie