3FM nieuws

Kom 26 juni naar het NPO Podcastevent

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom 26 juni naar het NPO Podcastevent

Binnenkort is het weer zo ver: van 20 t/m 26 juni is het De Week van de Podcast! Én om die week goed af te sluiten organiseert NPO na het succes van afgelopen jaar wederom het NPO Podcast event in de TivoliVredenburg. Hier wordt extra aandacht gegeven aan bestaande en nieuwe podcasts van verschillende omroepen, zo ook van vier podcasts van 3FM.

De vier 3FM-podcasts die op zondag 26 juni te vinden zijn in TivoliVredenburg zijn De Lesbische Liga, De Koffer in met 3 Op Reis, De Machine en Lang Verhaal Kort. Wil je een live-opname meemaken? Of een vraag stellen aan je favoriete podcastmaker? Grijp je kans en koop hier je kaartjes!

De Lesbische Liga

De Lesbische Liga is een podcast van Annefleur en 3FM-dj Vera. Samen loodsen ze je door het landschap van lesbische media-aanbod heen. Lekker met de lesbi’s dus, maar ook met de B’s en Q’s want in de Liga is iedereen welkom. Samen met jou bespreken ze de series die hen opvallen, bijzondere queer vrouwen en nog veel meer. Eentje die je niet wil missen dus!

Tijd: 17:00 uur - 18:15 uur
Zaal: Hertz

Gerelateerde podcast

De Lesbische Liga Podcast

De Lesbische Liga Podcast

De Koffer In Met 3 Op Reis

Jennifer Hoffman, Chris Zegers en Nienke de la Rive Box nemen je samen met de 3 op Reis-crew mee naar de meest bijzondere en mooiste bestemmingen. De Koffer in met 3 op Reis onthult de do’s en don’ts van een bestemming en dat levert legendarische anekdotes op. Altijd al afgevraagd hoe het er nou écht achter de schermen van een reisprogramma aan toegaat? Spoiler: niet altijd zoals gepland.

Tijd: 13:00 uur - 14:15 uur
Zaal: Pandora

Gerelateerde podcast

De koffer in met 3 op Reis

De koffer in met 3 op Reis

De Machine

In de tweewekelijkse podcast De Machine nemen Atze de Vrieze en Niels Aalberts je mee naar de wereld achter de muziek. Ze praten je door het belangrijkste nieuws over festivals, streamingdiensten en platenmaatschappijen.

Tijd: 17:00 uur - 18:15 uur
Zaal: Pandora

Gerelateerde podcast

De Machine

De Machine

Lang Verhaal Kort-quiz

Lang verhaal Kort geeft je dagelijks het laatste nieuws. Deze podcast vertelt wat jij moet weten over een actueel onderwerp, om het nieuws erover beter te kunnen volgen. Elke werkdag rond vijven 1 onderwerp, in 5 minuten.

Tijd: 12:20 uur - 14:20 uur & 16:20 uur - 18:20 uur
Zaal: Pandora foyer

Gerelateerde podcast

Lang verhaal kort

Lang verhaal kort

Check de volledige programmering en alle informatie hier.

Ster advertentie
Ster advertentie