3FM nieuws

MEAU kondigt debuutalbum '22' aan

foto: Timo Pisart
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU kondigt debuutalbum '22' aan

Groot nieuws van MEAU: na een aantal prachtige tracks, komt daar nu binnenkort haar debuutalbum aan! De plaat gaat 22 heten, en komt op 9 mei uit.

22

MEAU plaatste op haar Instagram een video waarin ze laat weten dat haar debuutalbum eraan komt. Er komen volgens haar veel persoonlijke liedjes op te staan en mogelijk zal ook haar nieuwste single 'Als Thuis' hierop verschijnen, die MEAU deze week heeft gereleast.

De zangeres spreekt in de video haar dankbaarheid uit naar haar fans en zegt dat ze dit nooit had durven dromen. "Ik ben denk ik in heel mijn leven nog nooit zo trots op iets geweest."

Bekijk de aankondiging hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mei voor MEAU

Volgende maand wordt een speciale voor MEAU, met de komst van haar debuutalbum en Bevrijdingsdag waar zij een van de Ambassadeurs van de Vrijheid voor is. Op 5 mei vliegt ze samen met Tabitha en Froukje door het land om op te treden op Bevrijdingsfestivals. Ook is het 3FM Talent een dag na de release van haar debuutalbum jarig en wordt ze op 10 mei 23 jaar. Met 22 sluit ze dan ook haar 22e levensjaar af.

Ster advertentie
Ster advertentie