3FM nieuws

33 studenten samen in quarantaine: de podcast

foto: Len Biemans
  1. Nieuwschevron right
  2. 33 studenten samen in quarantaine: de podcast

Ondertussen hebben al veel mensen de verplichte quarantaine meegemaakt. Voor veel mensen zal dat alleen met hun partner of gezin zijn. Maar wat als je met 33 studenten samenwoont en er één corona krijgt? Dan moet je met z'n 33 mensen binnen blijven... Dat overkwam studenten Sjoerd (23) en Erik (20).

Waarom niet?

In de ochtendshow sprak Sander met Sjoerd en Erik uit Tilburg. Zij wonen samen met 31 andere studenten en moesten samen in quarantaine. Vanwege het grote aantal huisgenoten en het feit dat ze tóch niets beters te doen hadden, besloten ze een podcast te maken, 10 dagen 10 vierkante meter.

Sappige roddels

Zoveel mensen in één huis doet misschien denken aan het bekende televisieprogramma Big Brother. Dat was ook één van de reden om alle huiselijke gebeurtenissen te bespreken in de podcast. Dit gaat van wie er samen in bed zijn beland tot al het eten dat op raakt. Maandag mogen alle studenten weer naar buiten als niemand klachten ontwikkeld.

Video niet beschikbaar

De bevrijding

Omdat het hele studentenhuis klachten vrij is gebleven mogen ze maandag weer daarbuiten. Sanders Vriendenteam stuurt Luc langs om ze hiermee te feliciteren samen met wat biertjes, croissantjes en sjaaltjes.

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie