Naar homepage
3FM nieuws

Teske: "Het is heel makkelijk om de wereld een beetje beter te maken."

  1. Nieuwschevron right
  2. Teske: "Het is heel makkelijk om de wereld een beetje beter te maken."

Dinsdag 30 mei is het tijd voor de allereerste Young Impact Celebration. Een evenement waarin jongeren die impact hebben op de wereld centraal staan en gevierd worden.

Je bent nooit te jong om je steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dit is wat de tienduizend jongeren nastreven die morgen uitgenodigd worden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Maar zij zijn niet de enige die komen. Naast sprekers als prinses Laurentien, Rutger Vink, Nathan Rutjes en Streetlab zijn er ook optredens van onder andere Ronnie Flex & Duexperience band, Sam Feldt en Teske.

Wat doet Teske voor Young Impact?

Teske was gisteravond bij 3FM-dj's Olivier en Saskia te gast om te vertellen over het evenement en haar bijdrage daarin.

"Ik probeer hier en daar wel bewust bezig te zijn met het milieu. Ik eet bijvoorbeeld geen vlees. Maar het belangrijkste heeft meer met de medemens te maken. Lief zijn voor elkaar. Ik probeer anderen aan te sporen om elkaar te accepteren voor wie ze zijn."

Ze heeft er ontzettend veel zin in! Ook is het een tikkeltje spannend, aangezien ze op dat grote podium van de Ziggo Dome gaat staan. "Zo bizar! Ik was sowieso vereerd dat ze me vroegen voor zo'n cool concept, maar optreden in de Ziggo Dome. Oh mijn god, haha!"

Luister het gesprek met Teske hier terug

Ster advertentie
Ster advertentie