3FM nieuws

Domien gaat Young Impact Celebration presenteren

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien gaat Young Impact Celebration presenteren

Young Impact Celebration zet jongeren die hun steentje bijdragen aan de wereld in de spotlight. Een evenement voor tienduizend jongeren die samen met onder andere Ronnie Flex, Streetlab, Teske en Prinses Laurentien voor een betere wereld werken.

Op Dinsdag 30 mei vindt de allereerste Young Impact Celebration plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Om 10.000 jongeren die in actie zijn gekomen voor een betere wereld te vieren en te bedanken. Allemaal geïnspireerd op het Amerikaanse WE Day.

3FM-dj Domien zal het evenement presenteren en 3FM-dj Wijnand zal aanwezig zijn om live verslag uit te brengen op 3FM.

Line-up: muziek en sprekers

Ronnie Flex & Duexperience band, Teske, Sam Feldt, Streetlab, Victor Mids, Rico Verhoeven, Maan, Ruud Feltkamp, minister Jet Bussemaker, prinses Laurentien, Loiza Lamers, Nathan Rutjes en Rutger Vink.

Kindervresesprijswinnaar Kehkashan Basu

Speciaal op deze dag zal de zestienjarige Kehkashan uit Dubai, winnaar van de Kindervredesprijs, een internationale challenge starten om samen met jongeren in actie te komen voor een schoon milieu.

Wil jij ook komen?

Dat kan! 3FM geeft de hele week nog kaarten weg voor het evenement in de Ziggo Dome. Hoe kun je ze winnen? Door met ons hier te delen wat jij doet voor een betere wereld. Meld je aan en zorg dat je erbij bent met Young Impact Celebration!

Ster advertentie
Ster advertentie