3FM nieuws

Winactie 3FM Exclusive girl in red: wie verhoogt jouw serotonine levels?

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Winactie 3FM Exclusive girl in red: wie verhoogt jouw serotonine levels?

Het is deze maand de 3FM Exclusive Maand, en deze zaterdag is de beurt aan girl in red! Op 30 oktober geeft de Noorse singer-songwriter op een geheime locatie in Nederland voor tientallen fans een exclusief optreden. Wil jij hierbij zijn? Lees snel verder hoe jij kans maakt op tickets.

'Serotonin'

Zoals het kwetsbare nummer en ex-3FM Megahit 'Serotonin' van girl in red zo mooi omschrijft: niet iedere dag is je serotonine level aan het pieken. "I'm running low, on serotonin. Chemical imbalance got me twisting things" zingt Marie. Doordat ze hier zo openhartig over is, zorgen haar nummers zoals deze ervoor dat mensen die hier ook mee kampen zich gezien voelen. Samen staan we immers sterker.

Wie nomineer jij?

Nu zijn wij benieuwd, wie jou in het dagelijkse leven een serotonine boost geeft. Jij mag in ruil deze persoon namelijk nomineren om tickets te winnen voor de 3FM Exclusive! Hoe werkt het?

1. Zorg dat je @npo3fm op Instagram volgt
2. Sla onderstaand template op
3. Vul het template in via Instagram Stories waarbij je achter de '@' de persoon tagt die jij wil nomineren en achter 'Omdat' uitlegt waarom jij deze persoon nomineert
4. Deel het ingevulde template op jouw stories, tag @npo3fm en verwerk #3FMxgirlinred in de story

Vergeet niet je account openbaar te maken, anders kunnen wij jouw story niet zien! Wij verzamelen alle verhalen en kiezen uiteindelijk drie genomineerde personen uit, die vervolgens tickets winnen voor de 3FM Exclusive met girl in red op zaterdag 30 oktober.

foto: 3FM

Template girl in red - winactie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Exclusive maand

Grote artiesten die live optreden op vette locaties, voor een handjevol 3FM-luisteraars. Dát is 3FM Exclusive. En deze maand worden er maar liefst drie exclusives georganiseerd, waarvan Måneskin de eerste was, vervolgens kwam Oscar and the Wolf aan de beurt, en aankomende zaterdag girl in red.

Ster advertentie
Ster advertentie