3FM nieuws

'Serotonin' van girl in red nieuwe 3FM Megahit

foto: @girlinred
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Serotonin' van girl in red nieuwe 3FM Megahit

Girl in red komt binnenkort met een nieuw album uit. De eerste single 'Serotonin' is voor deze week verkozen tot 3FM Megahit! Hier lees je waar het nummer over gaat en het effect dat haar muziek op haar fans heeft.

Serotonine

Wat is dat eigenlijk, serotonine? Het is het stofje dat je hoofd aanmaakt als je blij bent. Of als je op een festivalletje iets anders dan paracetamol hebt geslikt.

Maar, als je een tekort hebt aan serotonine zorgt dit in veel mensen voor depressie. Zo ook bij Marie, beter bekend als girl in red, en daar gaat dit nummer van haar aankomende album over.

"I'm running low, on serotonin. Chemical imbalance got me twisting things" zingt Marie. Ze deelt hier haar ongewenste ideeën en waanbeelden die ze door deze ziekte heeft. Doordat ze hier zo openhartig over is, zorgen nummers zoals deze ervoor dat mensen die hier ook mee kampen zich gezien voelen. Samen staan we immers sterker.

Kijk hier de prachtige acapella versie die ze heeft uitgebracht in plaats van een muziekvideo

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We Stan!

Dat girl in red veel mensen heeft geholpen met zichzelf accepteren is waarschijnlijk wel te horen aan haar muziek. Maar op welke specifieke manieren?

In de nieuwe Youtube serie van 3FM 'We Stan!' volgt 3FM-dj Vera Siemons elke week een andere stan van verschillende artiesten. Deze aflevering staat in het teken van girl in red en zien we hoe Luna haar geaardheid omarmde en zo haar vriendin ontmoette.

Benieuwd wat Luna nog meer te vertellen heeft over girl in red? Check dan de aflevering hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie