3FM nieuws

'Afraid Of The Dark' van Chef'Special nieuwe 3FM Megahit

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Afraid Of The Dark' van Chef'Special nieuwe 3FM Megahit

Het is eindelijk weer tijd voor nieuwe muziek van Chef'Special. Sinds het begin is 3FM fan van Chef'Special en zijn de heren graag geziene gasten. Nu zijn ze terug met de track 'Afraid Of The Dark'! Het is de eerste single die ze uitbrengen na hun album 'Unfold' (dat trouwens ook genomineerd is voor een 3FM Award).

STILL AFRAID OF THE DARK

De band uit Haarlem wakkert met dit nummer een belangrijk onderwerp aan. "I am still afraid of the dark, even though there is a sky full of stars." is de tekst van het refrein.

De band zegt het volgende: "We vonden een verbinding in de songtekst van ‘Afraid Of The Dark’ en in het thema mentale weerbaarheid. De muziek en de dans als creatieve uitingen voor het verwerken en vinden kracht in het besef dat we als mens kwetsbaar zijn. Vanuit ons gezamenlijke ambassadeurschap voor War Child is de samenwerking voor de ‘Afraid Of The Dark’ videoclip voortgekomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VIDEOCLIP

Ook is er een speciale videoclip gemaakt bij het nummer, in samenwerking met ballerina Michaela DePrince. Deze Amerikaanse vrouw is bekend van haar boek 'Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina' of in het Nederlands: 'Ze Noemden Me Duivelskind'.

In de videoclip is een choreografie van de danseres te bewonderen.

Ster advertentie
Ster advertentie