3FM nieuws

Dit was de 3FM Exclusive met Måneskin

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de 3FM Exclusive met Måneskin

Een grote act, speciale locatie en een selectief aantal fans die erbij kunnen zijn, dat is 3FM Exclusive. En afgelopen week was het de beurt aan niemand minder dan Måneskin, de eerste 3FM Exclusive van deze 3FM Exclusive Maand!

Måneskin breekt de tent af

Overal waar Måneskin komt, gaat het dak eraf. De 3FM Exclusive met Måneskin op geheime locatie in Amsterdam was daarbij geen uitzondering. De zaal bruiste van de energie, je zou bijna denken dat er 5000 man aanwezig waren, in plaats van ruim 50.

De band trapte af met het nummer waarmee ze het Eurovisie Songfestival wonnen: 'ZITTI E BUONI', ook hit 'I WANNA BE YOUR SLAVE' werd luidkeels meegezongen door het publiek. De set werd afgesloten met nieuwste track 'MAMMAMIA', welke nog maar net uit is maar nu al een favoriet. Check het optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interview met 3FM-dj Vera

Vera sprak de band uitgebreid voorafgaand het optreden over hun inspiratiebronnen, het opgroeien in een vooral conservatief Italië en hoe de nieuwe status als wereldsterren ze bevalt. Hoe ga je om met zo'n toegewijde dansbase die 24/7 aanstaat? En wat is het geheim achter het maken van een goede cover? Check het interview hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie