3FM nieuws

Begraven worden, trouwen of vuurspuwen op het Bucketlist Festival

foto: Mitchell Giebels
  1. Nieuwschevron right
  2. Begraven worden, trouwen of vuurspuwen op het Bucketlist Festival

Je kunt deze zomer geen grote stad meer binnenlopen of er is een festival gaande. Foodtruckfestivalletje hier, theaterfestivalletje daar. Silent disco's, 90s parties, opblaasdierenfeestjes... We've seen it all. Maar deze kende je vast nog niet!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Bucketlist Festival

In Utrecht wordt dit jaar voor de tweede keer het Bucketlist Festival georganiseerd. 3FM-dj Sander belde vanochtend met organisator Danny. Een festival organiseren stond altijd al op zijn bucketlist, dus zo kwamen ze op het idee. Maar wat houdt zo'n festival eigenlijk in? Het is heel simpel: "We hebben heel veel mensen naar de dingen op hun bucketlist gevraagd. De uitvoerbare hebben we verzameld en die kun je nu op het festival werkelijkheid laten worden."

Denk bijvoorbeeld aan vuurspuwen, naakt geschilderd worden, leren zwaardvechten, trouwen maar ook begraven worden... Tikkeltje creepy, maar voor ieder wat wils. En dat allemaal onder het genot van een Utrechts hapje en drankje. Dansen kan je er ook op de beste lokale artiesten en mocht je 't nou echt essentieel vinden... Er is vast óók een silent disco.

Luister het gesprek hier terug

Hoe, wat, waar, wanneer?

Wanneer vindt het festival plaats? Op zaterdag 2 september in Utrecht! Dus is het altijd al je droom geweest om te weten wat je vrienden over jou op je begrafenis zouden zeggen? Dit is je kans! Meer info vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie