Naar homepage
3FM nieuws

Pijnlijk! Martin Garrix breekt enkel en annuleert optredens

foto: Instagram Martin Garrix
  1. Nieuwschevron right
  2. Pijnlijk! Martin Garrix breekt enkel en annuleert optredens

Slecht nieuws voor iedereen die Martin Garrix binnenkort wilde gaan zien: de DJ heeft al zijn optredens voor de komende weken afgezegd. Bijna twee weken geleden bezeerde hij zijn enkel tijdens een optreden en nu blijkt dat hij onder het mes moet voor een operatie.

Gebroken enkel

Tijdens een optreden in Las Vegas sprong de DJ van zijn booth af en bezeerde daarmee zijn enkel. De show werd afgebroken en de DJ werd naar het ziekenhuis gebracht. In eerste instantie leek het mee te vallen en vertelde Garrix via zijn Instagram dat zijn enkel goed voelde en herstellende was.

Toch blijkt de blessure erger dan gedacht, want vandaag meldt hij dat al zijn enkelbanden zijn gescheurd en geopereerd moet worden om blijvende schade te voorkomen. "Het doet me ontzettend veel pijn om de optredens te annuleren, want niets maakt me blijer dan optreden voor jullie (fans red.) Ik word niet direct geopereerd, want dan beschadig ik mijn enkel misschien nog wel meer waardoor ik misschien helemaal nooit meer kan optreden." Martin Garrix zou volgende week nog een concert geven in Paradiso.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Summer Days

Een tijde geleden bracht Martin Garrix nog samen met rapper Macklemore en de frontman van de band Fall Out Boy het - je raadt het al- zonnige 'Summer Days' uit. De dancetrack heeft aardig wat rock-invloeden en een baslijn die geïnspireerd is op Daft Punks 'Harder Better Faster Stronger'. Je hoort de track op 3FM en vind 'm daarnaast ook nog eens terug op de 3FM Now Playing-lijst op Spotify. Abonneren is helemaal gratis!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie