3FM nieuws

Elbow teaset nieuwe track voor Pinkpop

foto: Silvy Maatman
  1. Nieuwschevron right
  2. Elbow teaset nieuwe track voor Pinkpop

What time do you call this? Nou, de hoogste tijd voor nieuwe muziek van Elbow! De band deelde op Instagram beelden van de oefenruimte waar ze zich voorbereiden op de festivalzomer. In het filmpje is de repetitie van een nieuw nummer te horen die we misschien wel op Pinkpop gaan horen dit weekend...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is inmiddels twee jaar geleden dat het laatste album Little Fictions verscheen met daarop onder andere de single 'Magnificent (She Says)'. De band is druk aan het werk in de studio en oefenruimte voor de opvolger van de laatste plaat en zet onder hun bericht: "Back in rehearsals. Oooh new song..."

Hoe het nummer precies heet en wanneer het uitkomt laten de heren nog even in het midden, maar het lijkt erop dat we geen verrassingen hoeven te verwachten van de Britten. De nieuwe track klinkt weer typisch Elbow en dat komt met name door de herkenbare stem van frontman Guy Garvey. We kunnen nu al niet wachten voordat het dit weekend over de festivalweide van Pinkpop schalt!

3FM X Pinkpop

Natuurlijk is 3FM weer aanwezig op Pinkpop om verslag te doen van het festival. Op zaterdag, zondag en maandag maken we van 16:00 tot 00:00 uur radio en het hele Pinksterweekend volg je alle highlights van PP19 via onze socials!

Ster advertentie
Ster advertentie