Naar homepage
3FM nieuws

Mandy hangt 31 uur tijdens de Linecheck voor de Mega Exclusive met Mumford & Sons

  1. Nieuwschevron right
  2. Mandy hangt 31 uur tijdens de Linecheck voor de Mega Exclusive met Mumford & Sons

De actie voor de 3FM Mega Exclusive is duidelijk: degene die het langste aan de lijn blijft wint een privé-optreden van Mumford & Sons. Naast Jasper hangt inmiddels Mandy ook al meer dan 24 uur voor de winst.

Mandy hangt meer dan 24 uur

Mandy hangt sinds zaterdagmiddag. Ze is groot Mumford & Sons fan en als ze wint, dan nodigt ze haar tegenstanders uit om ook te komen naar de Mega Exclusive met Mumford & Sons. De winnaar mag namelijk 50 vrienden meenemen.

Helemaal alleen

Jasper heeft een grote achterban verzameld, maar Mandy doet het helemaal alleen. Hoe dan? Ze heeft 2 telefoons; eentje voor de linecheck en 1 voor sociale contacten. Ze heeft de hele nacht zitten Netflixen om te zorgen dat ze wakker zou blijven.

Nog heel even volhouden

Op maandagochtend wordt de winnaar bekendgemaakt. Mandy moet dus nog heel even volhouden om kans te maken op dat exclusive-optreden met Mumford & Sons.

3FM EXCLUSIVE

Na succesvolle 3FM Exclusives met o.a. Billie Eilish, Nothing But Thieves en Editors komt 3FM met de 3FM Mega Exclusive: een intiem privé-optreden van een grote act op een bijzondere locatie waar slechts één gelukkige luisteraar samen met zijn of haar vrienden bij kan zijn.

Alleen 3FM-luisteraars maken kans op deze unieke ervaring door met het spel '3FM Linecheck' een week lang te laten zien dat zij deze 3FM Mega Exclusive verdienen. Mumford & Sons is de eerste band die donderdag 9 mei een 3FM Mega Exclusive geeft.

Ster advertentie
Ster advertentie