3FM nieuws

Diederik hangt al langer dan 35 uur aan de lijn voor Mumford & Sons

  1. Nieuwschevron right
  2. Diederik hangt al langer dan 35 uur aan de lijn voor Mumford & Sons

De actie voor de 3FM Mega Exclusive is duidelijk: degene die het langste aan de lijn blijft wint een privé-optreden van Mumford & Sons. Diederik is vol in de strijd en hangt al vanaf woensdag 17:55u aan de telefoon. Hij is groot fan en opgeven is geen optie: He's in it to win it!

EDIT: DIEDERIK IS INMIDDELS AFGEVALLEN IN HET SPEL

Echte Fan

Het was de allereerste band ooit waar Diederik écht fan van werd. Al sinds het begin volgt Diederik de band op de voet en daarom gooit hij alles in de strijd om zo lang mogelijk te blijven hangen. Hij heeft er zoveel mooie herinneringen aan dat hij zo'n kans niet aan zich voorbij kan laten schieten. Diederik zit in een Whatsapp-groep met mede-Mumford & Sons fanaten die hem allemaal steunen.

Living on the edge

Linecheck of niet: het leven gaat door. En dat is precies wat Diederik ook dacht. Alsof het niets is pakt hij 'gewoon' de bus naar het station met alle risico's van dien, want als de verbinding wordt verbroken ligt hij uit het spel. Toch heeft hij het al langer dan 24 uur volgehouden en voor deze prestatie hebben Mark+Rámon een verrassing..

..een massage!

Teveel riscio

Helaas is treinreizen toch een te groot risico. Dat blijkt als de verbinding wordt verbroken nadat Diederik meer dan 40 uur aan de telefoon heeft gehangen. Hij ging naar huis nadat hij op bezoek was geweest bij zijn vriendin. Helaas.

Maar dat betekent wel dat jij ook nog kans maakt om mee te doen! Geef je op via de 3FM App!

3FM EXCLUSIVE

Na succesvolle 3FM Exclusives met o.a. Billie Eilish, Nothing But Thieves en Editorskomt 3FM met de 3FM Mega Exclusive: een intiem privé-optreden van een grote act op een bijzondere locatie waar slechts één gelukkige luisteraar samen met zijn of haar vrienden bij kan zijn.

Alleen 3FM-luisteraars maken kans op deze unieke ervaring door met het spel '3FM Linecheck' een week lang te laten zien dat zij deze 3FM Mega Exclusive verdienen. Mumford & Sons is de eerste band die donderdag 9 mei een 3FM Mega Exclusive geeft.

Ster advertentie
Ster advertentie