3FM nieuws

En de prijs voor beste Halloweenoutfit gaat naar...

  1. Nieuwschevron right
  2. En de prijs voor beste Halloweenoutfit gaat naar...

Het is weer tijd voor Halloween. Het Amerikaanse feest waarbij iedereen zich uitdost als een of ander griezelig figuur wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Afgelopen weekend waren er al vele Halloween feesten en daar passeerden een hoop creatieve kostuums de revue. De jury heeft unaniem besloten dat de prijs voor beste Halloweenoutfit wordt uitgereikt aan..

RITA ORA!

De Britse popzangeres nam dit jaar geen halve maatregelen en ging als haar collega Post Malone. Met oog voor details was haar outfit tot in de (tatoeage)puntjes uitgewerkt en het resultaat was als twee druppels water!

EERVOLLE VERMELDINGEN

Naast Rita Ora waren er ook andere artiesten die dit jaar flink hebben uitgepakt. Vandaar dat we ook nog een aantal eervolle vermeldingen doen. Zoals de Elton John outfit van Harry Styles...

Of Joe Jonas. De Jonas brother ging verkleed als z'n vrouw Sophie Turner, oftewel Sansa Stark uit Game Of Thrones. Zou hij die jurk gewoon uit haar kast hebben getrokken?

Oké, het was dan weliswaar niet écht een Halloweenfeest, maar op het 2000's themafeest voor z'n verjaardag ging Drake verkleed als P. Diddy in een classic 'Sean John' fluwelen sweatsuit.

31 oktober

Halloween is officieel pas op 31 oktober, dus laat je inspireren en pak eens flink uit met je Halloweenpak als je een avondje gaat 'trick or treat'en!

Ster advertentie
Ster advertentie