3FM nieuws

Halloween verkleedstress? Met deze suggesties kom je er vast uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Halloween verkleedstress? Met deze suggesties kom je er vast uit

Het is oktober, dat betekent natuurlijk: Halloween! Daar hoort vanzelfsprekend een flinke verkleedpartij bij, want je kunt niet in je normale casual kloffie op komen dagen. Je hoort uit te pakken, en flink. Om je daarbij te voorzien van een beetje inspiratie hebben wij alvast wat outfits voor je klaarstaan.

Eleven, Stranger Things

Het nieuwe seizoen werd gisteren in z'n geheel online gezet dus als je actueel wil zijn, dan moet je hier voor gaan. Deze dude verkleedde zich als Eleven. Wat een baas.

Sia, zangeres

Als je niet veel moeite wil doen moet je voor Sia gaan. Het enige wat je nodig hebt is een pruik met een veel te lange pony en wat grote strikken. Die chandelier hangt vast wel ergens op het feestje.

Foto: Twitter (@Yoshirox10)

Pablo Escobar, Narcos

Ook zo'n fan van Narcos? Altijd al eens een maffiabaas willen zijn? Zoek dan niet verder! Haal je vierjarige neefje even op bij je tante en steel iedereen's harten in no-time.

Rey/Finn/BB-8, Star Wars

Nog even en dan is er weer een nieuwe Star Wars. Tot die tijd kun je alvast een beetje voorpret hebben met het na-apen van wat kostuums. The force is strong with this one.

Bruno Mars, zanger

Bruno is volgend jaar een van de headliners op Pinkpop! Om daar meteen op in te haken hoef je alleen maar een hoedje en een roze colbert te fixen. Die 24K magie heb je dan zó te pakken.

Beyoncé, zangeres

Laatst perste de getalenteerde zangeres er zomaar twee kinderen uit. Daar hoorde natuurlijk een ontzettende prachtige shoot bij, anders zou Beyoncé geen Beyoncé zijn. Als je nog wat baby borns hebt liggen ben je al bijna klaar met het recreëren van deze iconische look.


Met deze lading inspiratie moet het vast goedkomen. Haal je vrienden bij elkaar en ga aan de slag met je naaisetje, dan steel je dit jaar de shine bij elk halloweenfeestje.

Ster advertentie
Ster advertentie