3FM nieuws

New Music Friday Podcast: Blanks en Sander praten samen over de nieuwste releases ?

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. New Music Friday Podcast: Blanks en Sander praten samen over de nieuwste releases ?

Vrijdag is misschien wel de mooiste dag van de week... Want naast het weekend dat voor de deur staat is dit ook de dag die in het teken staat van nieuwe muziek! Maar waar moet je nou beginnen met luisteren? Dat weet 3FM-dj Sander Hoogendoorn als geen ander. Daarom stelt hij de beste nieuwe muziek graag aan je voor in 3FM New Music Friday. De nieuwe podcast van 3FM!

Blanks

Deze week hoor je Sander samen met Simon de Wit, beter bekend als Blanks. Blanks is begonnen op YouTube met covers van hits van Post Malone en Ariana Grande en veroverde daarmee de harten van menig luisteraar. Al snel werd hij 3FM-Talent en schreef hij ook de Serious Request anthem van 2019, 'Everything's Changing'. Simon komt onder andere vertellen over één van zijn favoriete artiesten: Justin Bieber. Justin Bieber heeft zijn nieuwe album Changes uitgebracht en Blanks vertelt wat hij van het album vindt. Ook brengt Blanks zelf een aantal muzikale verrassingen met zich mee.

Daarnaast schuift Sagid aan om te praten over het nieuwe album van Tame Impala, The Slow Rush.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Line-Up

De verdere line-up voor deze aflevering: Thijs Boontjes, Billie Eilish, Tame Impala, Sam Smith, Love Regenerator, King Princess, Ronnie Flex, Priceless, Working Men's Club, Merol en The Strokes.

3FM NEW MUSIC FRIDAY

Abonneer je op de 3FM New Music Friday Podcast, waar je elke week toffe (en nieuwe) muziek ontdekt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie