3FM nieuws

Brengt Rihanna vrijdag eindelijk nieuwe muziek uit?

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Brengt Rihanna vrijdag eindelijk nieuwe muziek uit?

Sinds haar laatste album ANTI uit 2016 is het op muzikaal gebied stil rondom Rihanna, maar daar zou zo maar eens verandering in kunnen komen. Vrijdag 13 april komt namelijk het nieuwe project Guava Island van Childish Gambino uit waar Rihanna aan mee zou hebben gewerkt.

Eerste geluiden

In augustus 2018 werden Donald Glover, zoals Childish Gambino heet, en Rihanna samen in Havana gespot voor een filmproject van dezelfde maker die de beroemde 'This Is America' videoclip maakte genaamd Guava Island. Sindsdien is er vrij weinig bekendgemaakt over de film totdat er deze week opeens advertenties op Spotify opdoken die het project teasen met de datum vrijdag 13 april.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat betekent dit?

Dit kan een aantal dingen betekenen. Ten eerste betekent dit dat er naast beeld ook muziek uitkomt. En misschien meteen een optreden. De muziek komt namelijk op dezelfde dag als dag 1 van het populaire Amerikaanse festival Coachella waar Childish Gambino vrijdagavond headliner is.

Maar wat is het dan? Is het een album waarbij een film wordt uitgebracht à la Lemonade van Beyoncé of is het een film waar Childish Gambino en Rihanna de soundtrack voor maken? Nobody knows... Maar we gaan het blijkbaar dit weekend zien, want de audio-teaser op Spotify eindigt met de tekst "see you at the show, everyone".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie