3FM nieuws

Join de Livestream Roulette en maak kans op tickets voor de 3FM Exclusive met Oscar and the Wolf

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Join de Livestream Roulette en maak kans op tickets voor de 3FM Exclusive met Oscar and the Wolf

Het is deze maand de 3FM Exclusive Maand! Op 23 oktober geeft Oscar and the Wolf voor een handjevol 3FM-luisteraars een exclusief optreden op een geheime locatie in Nederland. Wil jij hierbij zijn? Lees snel verder hoe jij kans maakt op tickets.

You can win me at the "Livestream"

Houd donderdag de 3FM-Instagram & TikTok in de gaten, Timur host deze dag per kanaal één 'Livestream Roulette' sessie die jij kan joinen. Deelnemers aan deze livestream worden gerouleerd en op willekeur de sessie in- en uitgegooid met een tikkende timer in beeld. Gaat de timer af en ben jij nog aanwezig in de livestream? Dan heb jij twee tickets gewonnen voor de 3FM Exclusive met Oscar and the Wolf! Volg ons op Instagram en TikTok en check hieronder wanneer we live gaan per kanaal:

Donderdag 21 oktober

16:00 uur - 3FM Instagram
16:30 uur - 3FM TikTok

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Winnen?

Wil jij Oscar And The Wolf live aanschouwen op 23 oktober met enkele andere fans op een bijzondere locatie? Luister dan deze week 3FM, download de 3FM-app en stuur een bericht zodra je het ticketalarm hoort! Er zijn ook tickets te winnen via het Instagram en TikTok-account van 3FM. Let op: dit is een officieel evenement. Dus ook een coronatoegangsbewijs met de CoronaCheck-app is nodig.

3FM Exclusive Maand

Grote artiesten die live optreden op vette locaties, voor een handjevol 3FM-luisteraars. Dát is 3FM Exclusive. En deze maand worden er maar liefst drie exclusives georganiseerd, waarvan Oscar And The Wolf nummer twee is. Stem je radio dus af op 3FM en houd onze kanalen in de gaten om als eerste te horen met welke artiesten de volgende 3FM Exclusives worden georganiseerd.

Ster advertentie
Ster advertentie