3FM nieuws

Tweede 3FM Exclusive met Oscar and the Wolf op 23 oktober

  1. Nieuwschevron right
  2. Tweede 3FM Exclusive met Oscar and the Wolf op 23 oktober

Het is deze maand de 3FM Exclusive Maand! Na Måneskin mogen we eindelijk nummer twee verklappen en dat is niemand minder dan Oscar and the Wolf. Op 23 oktober geeft de Vlaamse band een exclusief optreden op een geheime locatie in Nederland voor slechts een handjevol 3FM-luisteraars. Wil jij hierbij zijn? Lees snel verder hoe jij kans maakt op tickets.

Oscar and the Wolf

Oscar and the Wolf groeide in 2014 na het uitkomen van debuutplaat Entity al snel uit tot een ware popsensatie. Met de unieke mix van pop, elektronisch en melancholische teksten gehuld in een sensuele laag is de Vlaamse band al jaren iedereens favoriete festivalheadliner. Na tweede plaat Infinity - nog zo'n parel - was het tijd voor een creatieve break, waarna we dit jaar eindelijk verlost werden met nieuwe muziek. Op 22 oktober komt The Shimmer uit. Als we de voorproefjes mogen geloven, 'James', 'Oliver' én onlangs uitgebracht nummer 'Livestream' wordt het wederom een dromerige prachtplaat.

Oscar and The Wolf was een week geleden nog te gast bij de Ochtendshow van Sanders Vriendenteam waar hij onder andere zijn nieuwe nummer 'Livestream' zong.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Winnen?

Wil jij Oscar And The Wolf live aanschouwen op 23 oktober met enkele andere fans op een bijzondere locatie? Luister dan vanaf maandag naar 3FM, download de 3FM-app en stuur een bericht zodra je het ticketalarm hoort! Er zijn ook tickets te winnen via het Instagram en TikTok-account van 3FM. Let op: dit is een officieel evenement. Dus ook een coronatoegangsbewijs met de CoronaCheck-app is nodig.

Uiteraard is de 3FM Exclusive op 23 oktober ook te horen op de radio en is het te bekijken via visual radio.

3FM Exclusive Maand

Grote artiesten die live optreden op vette locaties, voor een handjevol 3FM-luisteraars. Dát is 3FM Exclusive. En deze maand worden er maar liefst drie exclusives georganiseerd, waarvan Oscar And The Wolf de tweede is. Stem je radio dus af op 3FM en houd onze kanalen in de gaten om als eerste te horen met welke artiesten de volgende 3FM Exclusives worden georganiseerd.

Ster advertentie
Ster advertentie