3FM nieuws

Oscar and The Wolf te gast in de 3FM Live Box

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Oscar and The Wolf te gast in de 3FM Live Box

Vandaag was Oscar and The Wolf te gast bij Sanders Vriendenteam. De band zong live het nieuwe nummer 'Livestream' in de 3FM live box.

Time out

Na het laatste album in 2017 Infinity gaf Oscar and The Wolf aan het wat rustiger aan te gaan doen. De band is tien jaar lang non-stop bezig geweest met muziek maken en touren, dus het was tijd voor een verdiende pauze. Max omschrijft het als een fijne tijd, waarin ze overigens nooit zijn gestopt met muziek maken.Vanwege de kleine time out van de band lag er geen druk op de schouders, waardoor volgens Max betere muziek wordt gemaakt: “Ik zit nog wel met een angst dat als er druk of een deadline op zit want dan ga ik anders denken in mijn hoofd”.

Interview Oscar and The Wolf

Nieuwe plaat

De nieuwe plaat van de band komt op 22 oktober en heeft al een optreden gepland staan in de Ziggo Dome op 26 maart 2022. Het derde album wordt een persoonlijk en gevarieerde plaat: “Ik zie het als een soort film waar ik jou mee doorheen neem en waar je alle seizoenen in ziet, van de winter tot aan de zomer”. We mochten al even proeven van deze nieuwe plaat met eerder uitgekomen nummers 'James' en 'Oliver', maar ook de nieuwste single 'Livestream' klinkt heerlijk dromerig. Nu maar hopen dat de rest van het album ook zo klinkt.

Oscar and The Wolf met 'Livestream'

Oscar and The Wolf met 'James'

Ster advertentie
Ster advertentie