3FM nieuws

The Jordan op Pinkpop: "Ik moet mijzelf weer helemaal opnieuw bewijzen."

  1. Nieuwschevron right
  2. The Jordan op Pinkpop: "Ik moet mijzelf weer helemaal opnieuw bewijzen."

The Jordan stond op Pinkpop dit weekend. Het is niet de eerste keer dat zij staat te zingen on stage in Landgraaf, eerder deed zij dat al in 2010 als Caro Emerald. The Jordan: "Ik moet mijzelf weer helemaal opnieuw bewijzen."

Andere stijl, andere fans

Als Caro Emerald wist ze ontzettend veel mensen in Nederland en de hele wereld te raken. Met The Jordan brengt ze een persoonlijkere sound en is ze klaar om de wereld weer over te nemen. 3FM-dj Yoeri spreekt The Jordan voor haar optreden op Stage 4: "Ik heb hele leuke berichten gekregen van mensen. Op mijn eigen kanalen krijg ik soms berichten: 'wauw, jij bent de stem van mijn leven. Wat je vroeger maakte vond ik tof, maar wat je nu doet ook.'"

En ook haken er nu zelfs weer nieuwe fans aan, die het eerdere project niet konden waarderen: "Ik vind dat heel leuk. Ik hou van heel veel verschillende soorten muziek. Nu heb ik een heel ander publiek."

De fans van Caroline gaan er altijd vol voor: "Er is zelfs iemand met een tatoeage van mijn hoofd, een fan bleef achter onze bus aan rennen in Duitsland." Bekijk hieronder het interview en luister naar de track 'Mmm' die zij akoestisch speelde in de studio van 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie