3FM nieuws

Niall Horan op Pinkpop: "The Dutch fans have always stood out to me"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Niall Horan op Pinkpop: "The Dutch fans have always stood out to me"

Het Pinkpop-optreden van Niall Horan markeert een hoop vieringen: de eerste festivalshow in Nederland, het nieuws dat track 'Meltdown' de 3FM Megahit is én zijn album 'The Show' staat ook in Nederland op nummer 1 (waar hij geëmotioneerd nog over begon tijdens zijn Pinkpop-optreden). Terwijl al dit gaande was, heeft hij ook nog eens een aantal gigafans op Pinkpop verrast tijdens een 3FM Backstage. 3FM-dj Vera sprak met Niall over dit alles en meer.

Dankbaar

Ten allereerste geeft Niall aan blij te zijn weer in Nederland te zijn. "De Nederlandse fans zijn altijd bijzonder voor me geweest", hij herinnert zich de One Direction-tijden en uitverkochte Johan Cruijff-Arena's nog goed. Maar ook blijven de fans loyaal tijdens zijn solo-tijden. Dankbaar vertelt hij hoe bijzonder hij het vindt dat de dag dat hij voor het eerst solo een festival speelt in Nederland, ook de dag is dat hij hoort in Nederland een #1 album te hebben.

'Meltdown'

Track 'Meltdown' is deze week uitgeroepen tot de 3FM Megahit, de track is dansbaar maar raakt wel serieuzere topics aan, zoals hoe je moet omgaan met anxiety. Hierover vertelt hij: "I always tell myself it'll be okay in the end. You have moments of anxiety but you have to tell yourself it'll be okay. It's the same for everyone, we all go through moments of anxiety."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie