3FM nieuws

Goldkimono op Pinkpop: "Alle ingrediënten waren er voor een toffe show"

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldkimono op Pinkpop: "Alle ingrediënten waren er voor een toffe show"

Goldkimono nam het zonnetje mee naar de vrijdagavond op Pinkpop! Met hun catchy tracks kregen ze alle bezoekers bij stage 4 aan het dansen. Na het optreden bracht de band een bezoekje aan de 3FM studio op het Pinkpop-terrein, waar ze onder andere een live versie speelden van de ex-3FM Megahit 'Lost Inside My Head'

'Lost Inside My Head'

Goldkimono stond enkele uren voor het bezoekje nog op het podium op Pinkpop, en dat fantastisch: "Het zonnetje scheen, veel mensen kwamen langs, alle ingrediënten waren er voor een toffe show. Het begint altijd laid back, maar het eindigt altijd in veel dansen."

Dat zonnige, is precies het ingrediënt dat bij Goldkimono past. Zo vertelt zanger Martijn dat ze ook veel tijd spenderen in het zonnige California, en deze zon 'shines through' op het album. Precies hetzelfde geldt voor ex-3FM Megahit 'Lost Inside My Head', een zomerse upbeat track die de positiviteit uitstraalt. En zo klonk het ook precies in de studio op Pinkpop.

Check het interview en live versie van de track hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie