3FM nieuws

Dit was het concert van Lizzo in Paradiso Noord

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was het concert van Lizzo in Paradiso Noord

Het is een goede week voor Lizzo: in 1 week tikt ze optredens af op Rock Werchter en Glastonbury én verkoopt ze 2 shows in Paradiso Noord uit! 3FM was dinsdagavond bij haar concert en zet de mooiste foto's voor je op een rij.

Lizzo in Paradiso

Een avondje Lizzo betekent niet alleen dat je hits als 'Juice', 'Boys' en 'Truth Hurts' live ziet, maar ook dat je er een gratis stand up comedyshow bij krijgt. Tussen de nummers door neemt de Amerikaanse rapper/zangeres meer dan genoeg tijd voor wat Harry Potter-impressies, een dansje met haar vlecht én een anti-fuckboy speech waar je u tegen zegt. Een kleine impressie uit de 3FM Instagram Story!

Selflove

Tel daar 4 danseressen, een sexy choreografie en een enorme dosis zelfspot bij op en je hebt een concert waarbij iedereen binnen no time met een enorme grijns op zijn gezicht staat te kijken. Iets wat haar tijdens Best Kept Secret 20019 ook al goed lukte! Tussen alle gekkigheid door roept ze op om goed voor jezelf te zorgen. "When you go home tonight, I want you to look in the mirror and say 'I love you. You look beautiful. You can do anything you want!' We need to save this beautiful planet and that all starts with saving yourself."

Fotograaf Ben Houdijk maakte een aantal foto's van het concert.
Ster advertentie
Ster advertentie