3FM nieuws

'What Lies Ahead' van Kensington is 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'What Lies Ahead' van Kensington is 3FM Megahit!

Kensington bracht gisteren hun nieuwe track 'What Lies Ahead' uit. De dijk van een track konden wij niet negeren en daarom is hij nu gebombardeerd tot 3FM Megahit!

Op de tweede single van het aankomende album van Kensington durven de mannen vooruit te kijken door ook in het verleden te kijken. 'What Lies Ahead' is een een uptempo track met het typische Kensington geluid. Toch weten ze te verrassen door toevoegingen zoals een slaggitaar en synthesizers die we herkennen uit de jaren 80. Je waant jezelf in een dramatische film met een gevoel van 'wij tegen de rest'. Je checkt de nieuwe single 'What Lies Ahead' hieronder! De clip is opgenomen in Canada terwijl de mannen nieuwe muziek aan het opnemen waren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere geluiden?!

De band lijkt een nieuwe weg te gaan bewandelen richting hun vijfde album. Als eerste single hoorden we al 'Bats' en met 'What Lies Ahead' wordt het weer wat duidelijker waar de grote winnaar van 3FM Awards in 2018 naartoe gaat. "Het wordt onze vijfde plaat, dus het werd voor ons ook tijd om te evalueren. We hebben onze eigen sound gehouden, maar dan wel vernieuwend voor onszelf en het publiek," zegt drummer Niles over de nieuwe muziek. "Ik denk dat het wel goed is gelukt," voegt de drummer toe. Wat we nog meer kunnen verwachten? Een nieuw album in 2019 lijkt er wel in te zitten! "De plaat is nog niet helemaal af, maar ik verwacht wel dat de plaat later dit jaar gaat komen," aldus Niles.

Festival Top 999

Ook in de Festival Top 999 die je afgelopen week hoorde op 3FM komt Kensington vaak aan bod. Het is de artiest die je het vaakst hoort in de lijst met maar liefst 16 liedjes! De hele lijst check je hier!

Ster advertentie
Ster advertentie