3FM nieuws

Hoe komt mijn liedje op de radio?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe komt mijn liedje op de radio?

Alle muzikanten opgelet! In de nieuwe 'Hoe Dan?!' wordt antwoord gegeven op de eeuwenoude vraag: hoe komt mijn liedje op de radio? Met nog wat handige tips and tricks van 3FM-dj Frank van der Lende en 3FM muziekredacteur Hugo.

Je liedje op de radio

Radiostations draaien de hele dag door liedjes. Klassiekers, hits, maar ook veel nieuwe liedjes. Hoe komt zo'n nieuw liedje eigenlijk daar terecht op de playlist? En hoe kun je er als nieuwe artiest voor zorgen dat jouw nummer ook een kans maakt om gedraaid te worden? 3FM-dj Luc Sarneel zoekt het in deze nieuwe aflevering van 'Hoe Dan?!' voor je uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HOE DAN?!

Iedere woensdag om 17:00 beantwoordt 3FM-dj Luc een nieuwe vraag, waarvan je niet wist dat je 'm had, in de YouTube-serie 'Hoe Dan?!' Wat is een gouden plaat waard? Hoe komt je liedje op de radio? Kan een moshpit een aardbeving veroorzaken? En dat allemaal met behulp van professionals en een goed gebekt panel aan 3FM-luisteraars.

Benieuwd naar de volgende aflevering? Abonneer je hier vast op ons kanaal! Of check de afleveringen terug in de playlist hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie