3FM nieuws

Hoeveel mensen heb je nodig voor een moshpit-aardbeving?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoeveel mensen heb je nodig voor een moshpit-aardbeving?

Hoeveel mensen heb je nodig voor een moshpit-aardbeving? En wat is de sickste moshpit die het panel aan 3FM-luisteraars ooit heeft meegemaakt? In een nieuwe aflevering van de YouTube-serie 'Hoe Dan?!' zoekt 3FM-dj Luc Sarneel alles voor je uit over de moshpit.

Moshpit-aardbeving

Rage Against The Machine lukte het ooit al op Pinkpop. Een moshpit-aardbeving! Maar hoeveel mensen, en in dit geval (corona-proof) huishoudens heb je nou nodig om met een moshpit ook daadwerkelijk een aardbeving te bewerkstelligen? Samen met een team een studenten van de TU Delft gaat 3FM-dj Luc op zoek naar het antwoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HOE DAN?!

Iedere woensdag om 17:00 beantwoordt 3FM-dj Luc een nieuwe vraag, waarvan je niet wist dat je 'm had, in de YouTube-serie 'Hoe Dan?!' Wat is een gouden plaat waard? Hoe komt je liedje op de radio? Kan een moshpit een aardbeving veroorzaken? En dat allemaal met behulp van professionals en een goed gebekt panel aan 3FM-luisteraars.

Benieuwd naar de volgende aflevering? Abonneer je hier vast op ons kanaal! Of check de afleveringen terug in de playlist hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie