3FM nieuws
NTR

Klaar voor Best Kept Secret 2019? Hier lees je je in!

  1. Nieuwschevron right
  2. Klaar voor Best Kept Secret 2019? Hier lees je je in!

Aanstaande vrijdag is het zover: Best Kept Secret 2019. 3FM-dj Vera Siemons heeft in haar show Vera On Track het een en ander rondom Best Kept Secret uitgezocht en dat lees je hier terug!

Kleine namen op de festivalposter

Artiesten als Bon Iver, Christine And The Queens en Lizzo ken je natuurlijk al en misschien zijn dat wel de artiesten waarvoor jij juist naar Best Kept Secret komt. Maar er is natuurlijk nog veel meer te zien en horen, waaronder een heleboel nieuwe en jonge artiesten. Vera is al van een heleboel artiesten fan en wil je graag overhalen om tijdens Best Kept Secret ook eens bij deze acts te gaan kijken:

Faye Webster

Los van het feit dat ze heel cool is (kijk alleen al haar instagram appearance!), is haar album Atlantis Millionaires Club ook sinds vorige week uit en die moet je echt luisteren! Op iedere track klinkt ze alsof ze zich gewoon niet gek laat maken. Vera volgt haar al een tijdje en is heel blij dat ze een van de Best Kept Secret acts is dit jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Princess Nokia

Voor een explosieve live-show moet je hier naar toe. Princess Nokia neemt geen blad voor de mond en geeft vaak een middelvinger naar alles. En wat haar muziek betreft, kun je gewoon altijd een dikke vette beat verwachten.

Mac DeMarco

Hij is al een gevestigde naam, maar laat je niet verleiden door de ietwat rustige sound van zijn laatste album, want live ga je alle kanten op geslingerd worden. Maak plaats voor de crowdsurfers en stort je in de moshpit!

Toro y Moi

Voor het leukste dansbare feestje tijdens Best Kept Secret moet je naar deze genie. Hij is het allemaal: graphic designer, producer, zanger, toetsenist, gitarist en nog veel meer. Hij is dé grondlegger van Chillwave, maar inmiddels is er heel veel nieuwe muziek met als kerst op de taart het laatste album wat écht van begin tot eind dansen is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roosmarijn Reijmer vertelt alles over het organiseren van Best Kept Secret

Terug van weggeweest op 3FM: Roosmarijn Reijmer! Voor heel even dan. Namelijk om te vertellen over Best Kept Secret en het organiseren van zo'n enorm festival. Ook vertelt ze over meer podia en meer speciaalbier. Je leest/luistert het gesprek hier terug.

5 Essential Tracks van o.a. Lizzo en Feng Suave

We hopen stiekem ook dat je gaat kijken bij Lizzo en Feng Suave, want zij staan niet voor niets op de 3FM Live List 2019. Maar ook Indian Askin en Sports Team mag je niet missen. We spraken ze allemaal afgelopen half jaar over hun 5 Essential Tracks en die moet je echt even horen!

Ster advertentie
Ster advertentie