3FM nieuws

Harry Styles stalker in de cel, na het sturen van 8.000 kaarten per maand

foto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles stalker in de cel, na het sturen van 8.000 kaarten per maand

Aan de overkant van de plas, in Londen, heeft een Braziliaanse vrouw een gevangenisstraf gekregen voor het stalken van Harry Styles. Myra Carvalho mag daar 14 weken achter de tralies zitten omdat ze de popster extreem veel brieven heeft gestuurd.

8.000 brieven

Myra Carvalho is afgelopen december zonder dat haar familie het wist van Brazilië naar Engeland gereisd. Daar is ze in een hostel gaan zitten in zuid-west Londen. Waar de andere backpackers druk op zoek waren naar de beste pub om een pint te pakken of zich laafden aan een van de andere attracties die daar zijn, besloot zij 8.000 brieven te sturen in minder dan een maand tijd.

Klein rekensommetje. Dat zijn dus 2.000 brieven per week oftewel 285 per dag. Handgeschreven. Als je schat dat je 2 minuten per kaart bezig bent om te schrijven, dan ben je ruim 9,5 uur aan het pennen en dan moet je nog zorgen dat het bij Harry komt. Bizar.

Geen direct of indirect contact

Dat willen hebben van contact, dat is gelukt. Maar, daar komt nu een einde aan. Voortaan mag ze niet meer in de buurt van Styles komen, ze mag hem niet zien optreden en ook niet indirect contact met hem hebben aldus de rechtbank in The Guardian.

Het is niet de eerste keer dat Styles last had van stalkers, eerder brak de 28 jarige dakloze Pablo Tarazaga-Orero al in, bij zijn huis.

Ster advertentie
Ster advertentie