3FM nieuws

Harry Styles onderbreekt show voor zwangere vrouw die moet plassen

foto: TikTok daydreamingnic
  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles onderbreekt show voor zwangere vrouw die moet plassen

Harry Styles staat natuurlijk bekend om zijn attente persoonlijkheid; tijdens shows geeft hij zijn fans een podium door te zingen voor jarige bezoekers, helpt hij mensen uit de kast te komen en bedenkt hij babynamen voor zwangere vrouwen. Dat laatste gebeurde ook tijdens zijn show in Cardiff op 20 juni. Voor deze zwangere fan pauzeerde hij zelfs eenmalig het concert.

"If you go for a wee, I am gonna stall."

Op dinsdagavond gaf Harry weer een spectaculaire show weg van zijn Love On Tour. Een gebruikelijk onderdeel is dat Harry zwangere vrouwen in het zonnetje zet en een naam voor de toekomstige baby bedenkt. De zwangere Sian was de gelukkige, maar gaf aan dat ze vooral erg nodig moest plassen. Harry stond er vervolgens op - als de gentleman die hij is - dat ze naar het toilet zou gaan. Natuurlijk wilde de vrouw niks missen van de show en daarom maakte Harry een uitzondering voor haar. "If you go for a wee, I am gonna stall. If you hurry up you won't miss a thing."

Tijdens het wachten op Sian kletste Harry met andere fans en toen de vrouw weer terugkwam werd ze onthaald met luid gejuich. Bekijk het moment hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stevie

Vervolgens maakte Harry af waar hij aan begonnen was en koos hij een babynaam voor Sian. Met behulp van het publiek koos hij tussen de namen Stevie, Rafe, Harley en Caleb. De fans lieten merken dat ze het meest enthousiast werden van de naam Stevie. Na zoveel moeite zal Sian hier vast wel naar luisteren.

3FM was ook bij een van de Love On Tour-shows van Harry Styles, en dat ging er zo aan toe.

Ster advertentie
Ster advertentie