3FM nieuws

Wat kan je verwachten van het concert van Harry Styles?

foto: ANP
 1. Nieuwschevron right
 2. Wat kan je verwachten van het concert van Harry Styles?

Of nou ja, zeg maar concerten. 4, 5 en 6 juni 2023 staat Harry Styles in de Johan Cruijff ArenA met zijn Love On Tour. In totaal gaan meer dan 150.000 mensen deze shows zien vol charisma, euforie en hits. Dit is wat je voor je kiezen gaat krijgen.

Harry gekte

Wat een koning is Harry Styles. Het bewijs dat je altijd beter uit een break-up komt. Nadat het klaar was met One Direction is hij diegene van de vijf die aan het langste eind heeft getrokken. Van AFAS Live, naar meerdere keren in de Ziggo Dome naar drie shows in de Johan Cruijff ArenA. Aan de overkant in The States presteerde hij het om soms wel vijftien keer dezelfde show te geven in plekken als New York City, Austin, Chicago, en Los Angeles. Dan ben je wereldklasse. Je hebt het op TikTok vast al gezien.

Timo Pisart van 3voor12 zei over de vorige show: "Zijn fans, die dragen hem vanavond in de Ziggo Dome op handen. Hij hoeft maar een kushandje te geven, een goofy dansje te doen of te vragen ‘hoe het gaat, Amsterdam?’, en dik tienduizend kelen sperren zich in dezelfde microseconde wagenwijd open om het op een oorverdovend gillen te zetten." Niet gek als je de Grammy voor het Album Of The Year in de kast hebt staan.

Tijdens de set ga je van liefdesliedje door naar discobanger. Maar hij vergeet ook niet om de grootste meezingers van One Direction te zingen. Harry's House stond vol met hits en die komen (bijna) allemaal voorbij.

Bekijk de setlist (spoileralert ⚠️)chevron down
 1. Daydreaming
 2. Golden
 3. Adore You
 4. Keep Driving
 5. Daylight
 6. She
 7. Matilda
 8. Satellite
 9. Late Night Talking
 10. Happy Birthday to You (cover)
 11. Cinema
 12. Music for a Sushi Restaurant (With YMCA Intro)
 13. Treat People With Kindness
 14. What Makes You Beautiful (One Direction) (With ‘Best Song Ever’ intro)
 15. Grapejuice
 16. Watermelon Sugar
 17. Fine Line

Toegift:

 1. Sign of the Times
 2. Medicine
 3. She's Dressed As a Banana
 4. As It Was
 5. Kiwi

Het fenomeen

Harry is wholesome, maar toch edgy. 3voor12: "Zijn sound is juist een beetje retro en ouwelijk, (...) veel van zijn muziek refereert vooral naar seventies rock, folk en disco." Tijdens de hele serie aan concerten zingt hij vaak voor fans die jarig zijn, helpt hij je door je breakup heen, belt hij met vaders om te zeggen dat hun kind uit de kast komt en wappert hij met regenboogvlaggen. Aan de andere kant ziet hij er stoer uit met zijn berg aan tattoo's.

Goed voorbereid op pad? Bekijk dan deze video's van de show in Parijs hiervoor.

Praktisch

Tippie: Harry speelt een goed gevulde toegift, dus ga niet gelijk naar huis als hij stopt. Daarnaast staan er meer dan 50.000 fans in de zaal. Vergeet niet gehoorbescherming mee te nemen anders krijgt je tinnitus van al het meezingen en g̶e̶s̶c̶h̶r̶e̶e̶u̶w̶.

Tijdens de show willen andere fans graag het hele stadion omtoveren tot een grote regenboog. Dus let goed op in welk vak zit en wat voor kleding je draagt. Hier kan je meer informatie vinden. Eerder is dit in andere steden ook gelukt.

Verwacht veel fans in kleurrijke outfits, buckethats, boas en zonnebrillen. Vanaf 18:00 uur kan je de zaal in. Harry zal rond 21:00 uur zijn opwachting maken en hij staat garant voor 1 uur en 45 minuten aan vuur. Fijn: Wet Leg staat in zijn voorprogramma, die ken je natuurlijk van hun 3FM Megahits 'Ur Mum' en 'Chaise Longue.'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat hierna?

Na het concert kan jezelf nog vermaken met een grote vraag: 'Wat hierna?' Harry is als superster nog maar 29 jaar oud, wat is er nog te behalen? Volgende keer tien concerten in de ArenA, of misschien toch een tocht naar Landgraaf maken als headliner. Dat zou eens tijd worden.

Ster advertentie
Ster advertentie