3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

MOJO-woordvoerder over de gestrande Harry Styles-fans

foto: Still TikTok: @Julie.vanderwielen
  1. Nieuwschevron right
  2. MOJO-woordvoerder over de gestrande Harry Styles-fans

Door een treinstoring bij de Pro-Rail, die gistermiddag ontstond, konden bezoekers van het Harry Styles concert in de Johan Cruijf ArenA gisteravond niet naar huis. Hierdoor zijn er rond de 400 mensen opgevangen bij de Ziggo Dome. Deze concertgangers hebben gezamenlijk in de Ziggo Dome overnacht. Rob & Wijnand en Ochtendshow belde met Shally Hurkmans, woordvoerder van MOJO, over hoe dit gister allemaal tot stand kwam.

Storing

Gisteren middag ontstond er een storing bij Pro-Rail, waardoor er geen treinen van en naar Amsterdam konden rijden. Vandaag is de storing nog steeds gaande. Vervangend NS-vervoer is er niet, dit in verband met veiligheid. Hoe lang de storing nog gaat duren in nog onbekend. Zowel de bezoekers van Harry Styles als de bezoekers van Ghost waren hier de dupe van.

Overnachting in de Ziggo Dome

MOJO-woordvoerder Shelly Herkmans geeft aan rond half 6 te horen dat er een treinstoring was: "Toen zaten we nog met de aankomende bezoekers. Dat is uiteindelijk goed gegaan, nagenoeg iedereen heeft de Arena kunnen bereiken." Toen ze later die avond te horen kregen dat er weer een storing was heeft Mojo nauw contact gehad met de NS. Toen bleek dat de storing nog lang zou duren zijn er zo'n 400 mensen opgevangen in de Ziggo Dome. Van die 400 mensen werden een aantal opgehaald door familie en vrienden. Ongeveer 150 mensen werden later met twee bussen opgehaald. De overige 150 mensen sliepen vannacht in de Ziggo Dome.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Regel vervangend vervoer

Vandaag en morgen is Harry Styles weer te zien in de Johan Cruijf ArenA, maar tot nu toe rijden er nog geen treinen. Het is onbekend wanneer het probleem opgelost is. Vandaar een tip van MOJO voor de bezoekers van vandaag: "Probeer zo veel mogelijk alternatief vervoer te regelen." Mensen die het concert gisteren niet gehaald hebben kunnen zich melden bij MOJO, mochten de aantallen het toelaten dan kunnen zij eventueel toegang krijgen tot het concert van vandaag of het concert van morgen.

Luister hier het hele interview terug tussen Mojo woordvoerder Shally Hurkmans en Rob & Wijnand.

Video niet beschikbaar

Rob & Wijnand spraken in de Ochtendshow ook met Monica, één van de Harry Styles-fans die vannacht in de Ziggo Dome heeft overnacht. "Er werd goed voor ons gezorgd bij de Ziggo Dome"

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie