3FM nieuws

Staat Harry Styles binnenkort in concertzaal The Sphere van U2?

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Staat Harry Styles binnenkort in concertzaal The Sphere van U2?

Afgelopen maand trapte U2 hun reeks aan shows af in nieuwe concertzaal; The Sphere. De zaal gevestigd in Las Vegas, is bedekt door 69.000 vierkante meters aan LED-schermen met in totaal 1,2 miljoen LED-lampen. U2 is de eerste gelukkige die er mag spelen. Zij spelen tot februari 2024 een reeks aan shows in deze indrukwekkende zaal. Maar wie zal de volgende zijn?

Harry Styles

Ja, je leest het goed! Niemand minder dan Harry Styles staat bovenaan de geruchtenlijst. Een tijdje geleden gingen er foto's rond van Harry die naar de show van U2 stond te kijken samen met zijn vriendin. Maar dit is niet het enige bewijs van een mogelijke concertreeks in The Sphere.

Harry zou een vier uur durende meeting hebben gehad met de bazen in de MSG Sphere in Sin City nadat hij bij de show van U2 aanwezig was. Geruchten gaan dat hij in maart volgend jaar zal beginnen aan een 10 shows lange concertreeks.

Beyoncé

Harry Styles is niet de enige die gesprekken heeft gehad met de grote bazen van deze zaal, Beyoncé staat op datzelfde geruchtenlijstje. Zij zou de zaal al samen met haar manager hebben bekeken. Het zou een enorme aanwinst zijn voor de spectaculaire concertzaal om een concertreeks van Beyoncé te mogen hosten. Haar Renaissance World Tour was de meest winstmakende tour in Amerika dit jaar.

Lady Gaga

Lady Gaga heeft The Sphere al een keer mogen uitproberen, want een tijdje geleden stond ze daar samen op het podium met U2. Haar eigen hit Shallow en de bekende track 'Still Haven't Found What I'm Looking For' kwamen langs tijdens dit verrassingsoptreden. Zou dit een voorproefje geweest kunnen zijn voor haar eigen concertreeks in de spectaculaire concertzaal?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie