3FM nieuws

Twenty One Pilots wordt letterlijk op handen gedragen door fans in Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Twenty One Pilots wordt letterlijk op handen gedragen door fans in Amsterdam

Een show van Twenty One Pilots gaat niet voorbij voor Tyler minimaal één keer op het publiek heeft gestaan en Josh een aantal backflips heeft gemaakt. Loopbruggen komen uit het plafond en vuurwerk gaat de lucht in. Een show van Twenty One Pilots is gegarandeerd een gigantisch spektakel, waarbij je je geen moment verveelt.

Grote verdwijntruc

Wie naar een show van Twenty One Pilots gaat, is de hele avond op zoek naar de bandleden. Say what, now? Tyler en Josh switchen namelijk nogal vaak van plek. Staat Tyler de ene keer op het hoofdpodium, ben je hem een paar seconde later kwijt om hem te spotten op een speaker tussen het publiek. De hele zaal wordt gebruikt; er is zelfs een enorme loopbrug in de hele lengte van de zaal, om de mannen naar een klein podium ergens midden in de zaal te brengen. Daar spelen ze onder een wolk van lichtjes 'Neon Gravestones', 'Bandito' en 'Pet Cheetah'.Visueel pareltje

Ieder nummer wordt aangekleed door prachtige visuals op de enorme schermen achter de band. Van een enorme lichtshow tot een bewegend podium, je kijkt je ogen uit. Maar laten we ook vooral de muziek niet vergeten. Twenty One Pilots mag als band niet meer onderschat worden en dat blijkt maar weer aan het uitbundige publiek. Er wordt luidkeels meegezongen bij hits als 'Chlorine', 'Car Radio' en 'Jumpsuit', maar er wordt ook keihard gedanst en gesprongen. Wanneer Tyler vraagt om een sitdown, gaat het hele publiek voor hem op de knieën. Zelfs de bewakers wagen een dansje.

3FM-dj Kevin van Arnhem belde met groot fan Isabelle, die 12 uur in de rij lag om een fantastische plek te bemachtigen bij het concert. Hoe gaat dat er eigenlijk aan toe in zo'n rij?

En natuurlijk belde hij na het concert ook nog even om te vragen hoe het was! "De bewaker vertelde me na het concert dat hij bang was dat ik een hartaanval zou krijgen", zegt Isabelle. Benieuwd waarom? En naar wat de band voor haar betekent? Luister dan hier het gesprek terug.

Krijg je nu nog steeds geen genoeg van TOP? Houd dan 3FM in de gaten vandaag, want vanavond verschijnt er een interview met Tyler en Josh!Ster advertentie
Ster advertentie