3FM nieuws

Taylor Swift gaat terug naar haar roots en covert Earth, Wind & Fire

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift gaat terug naar haar roots en covert Earth, Wind & Fire

Taylor Swift heeft een cover gemaakt van Earth, Wind and Fire's 'September'. En het lijkt totaal niet op de originele upbeat disco versie van de track! Sterker nog, het lijkt alsof Taylor teruggaat naar haar roots!

De oude Taylor?!

De track is een akoestische opname van 'September'. Je hoort enkel de stem van Taylor en een banjo. Die banjo zorgt ervoor dat het in een totaal andere stijl is dan we gewend zijn van Taylor de laatste tijd. Gaat ze dan toch weer terug naar die countrysound die we kennen van haar eerdere tracks?!

De track van Taylor werd opgenomen in Nashville's Tracking Room Studios en kwam uit als onderdeel van 'Spotify Singles'. Hiervoor nam ze ook een akoestische versie van haar laatste single 'Delicate' op. De twee tracks kun je hier beluisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Taylor Swift en Spotify

Taylor en Spotify zijn niet altijd zulke goede vriendjes geweest als nu. Zo is de muziek van Taylor jarenlang niet te vinden geweest op de streamingdienst. Op vrijdag 9 juni 2017 kwam daar verandering in de dropte de zangeres plotseling al haar muziek op Spotify.

De officiële verklaring van Taylor's management meldt dat de zangeres haar fans graag wil bedanken voor hun loyaliteit. Van Taylor's laatste album 1989 zijn nu tien miljoen exemplaren verkocht en van de RIAA (de Recording Industry Association of America) krijgt ze een eervolle vermelding voor het verkopen van honderd miljoen liedjes.

Ster advertentie
Ster advertentie