3FM nieuws

Franks uitzending was MEROLs voorprogramma in Paradiso

  1. Nieuwschevron right
  2. Franks uitzending was MEROLs voorprogramma in Paradiso

Frank en MEROL gaan goed met elkaar. Zó goed dat MEROL hem vroeg om iets te doen wat nog nooit ergens gedaan is: een radiouitzending maken als voorprogramma van een concert!

Voor het eerst ooit

Tussen 20:00 en 21:00 uur was Franks uitzending via een groot scherm te volgen in Paradiso Noord. Beeld, geluid, alles erop en eraan. De studio was extra glitterig, Frank trok wat extra accessoires uit de kast (en zijn shirt uit) en speciaal voor deze avond waren er gezellige bef-cartoons gemaakt. En toch was 't een tikje spannend...

Waarom gebeurde dit eigenlijk? MEROL vertelde het in Sanders Vriendenteam: "Ik vind het zo leuk om iets met jullie te doen nu ik tot 3FM Talent ben gekozen! Mijn eerste airplay op de radio was bij Frank, dus ik wilde het samen met hem doen."

Lekker liedjes aanvragen

Wat natuurlijk ook kan als je show aanstaat in een volle concertzaal: liedjes aan laten vragen door het publiek! Olga mocht als eerst en koos voor 'Holiday' van Madonna. Maar wat vindt ze eigenlijk écht van MEROL en hoe staat 't met de sfeer in die zaal?

MEROL says hi

Een paar minuten voordat ze daadwerkelijk op moet, belt Frank nog even in met MEROL zelf. Hoe zit ze erbij? MEROL: "Ik zit op een bank in de kleedkamer met m'n kostuumpje al aan, een gezellig paars pakje, en ik moet eigenlijk plassen. Begin nu wel zenuwachtig te worden... Was de hele dag relaxed, maar nu giert alles door mijn lijf! Pas als ik op het podium sta is het weer weg."

Zijn er na 3 uitverkochte Paradiso-shows ook al wat rituelen die uitgevoerd moeten worden? "Neeee...Ik ben iemand die een beetje loopt te keten voordat ze opgaat, met de bandjongens enzo. Na het omkleden ga ik dan toch zangoefeningen doen en moet ik me toch een beetje serieus voorbereiden. Maar ik ga me niet terugtrekken ofzo. Zo werkt het niet. Je moet lekker openstaan en grapjes maken met mensen!"

En dan hier nog wat handception om mee af te sluiten. Tot de volgende!

Ster advertentie
Ster advertentie