3FM Talent

MEROL is 3FM Talent van Maart

  1. Nieuwschevron right
  2. MEROL is 3FM Talent van Maart

Van lekker met de meiden, naar kerst vieren met de fam en tussendoor vooral je bek houden en beffen... Een prachtige kleine greep uit het songtekstenrepertoire van MEROL! Eentje waar ze een heuse internet- en muzieksensatie mee is geworden. En 3FM Talent voor de maand maart.

Hit na hit na hit

Haar doorbraak kwam met de viral 'Lekker Met De Meiden'. Ben je tussen de 15 en 35? Dan heb je die zin in de afgelopen zes maanden er hoogstwaarschijnlijk regelmatig uitgespuwd. Je kon op Lowlands geen camping betreden zonder het uit een telefoon of kleine box te horen schallen.

Maar dat was pas het begin... Eind 2018 pakte ze ook nog de grootste kersthit van het jaar met 'Kerst Met De Fam'. Het was één van de meest aangevraagde tracks van 3FM Serious Request: Lifeline. En op Valentijnsdag 2019 was daar 'Hou Je Bek En Bef Me'. Een track die over allesbehalve ware liefde en eeuwige trouw gaat. Nee, juist over een anonieme one night stand waarbij de traditionele man-vrouw-rollen eens even lekker omgedraaid zijn. Hij wil kletsen en kennis maken, zij wil er gewoon bovenop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

Live is het een feestje om MEROL te zien. Iets wat komend jaar vaak genoeg nog kan. Op dit moment staan er drie shows in Paradiso op het programma in alledrie de zalen. Over een snel stijgende lijn gesproken! En de eerste festivalbevestigingen (Paaspop, Tweetakt Festival) komen ook langzaam binnen. MEROL is in ieder geval nog lang niet klaar!

Meer muziek

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie