3FM nieuws

Dit is de video voor 'Hou Je Bek En Bef Me' van MEROL (met Sander!)

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de video voor 'Hou Je Bek En Bef Me' van MEROL (met Sander!)

Hou je bek en bef me! Na die gezellige kerstsingle heeft MEROL een liedje gemaakt waar je bijna niet zonder rooie oortjes naar kunt luisteren...

Lekker direct

"Ik wil met je naar bed, dus trek het uit uit // Hou je bek en bef me!" MEROL wint er geen doekjes om. 3voor12 vat 't mooi samen: Het gaat absoluut niet over ware liefde en eeuwige trouw, maar juist over een anonieme one night stand waarbij de traditionele man-vrouw-rollen eens even lekker omgedraaid zijn. Hij wil kletsen en kennis maken, zij wil er gewoon bovenop.

Niemand minder dan 3FM-dj Sander Hoogendoorn heeft een rolletje bemachtigd in de clip. Nu het Valentijn is, staat de video eindelijk online en kunnen we 'm in volle glorie bewonderen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ordinaaaair

"Wat is het weer heerlijk ordinair!" "Ordinair? Maar je hebt er wél aan meegewerkt, man!" Sander belde vorige week kort met Merol in de uitzending om even te kletsen over het nummer en andere liedjes die erop lijken!

Video niet beschikbaar

3FM Live List 2019

MEROL staat op nummer tien in de 3FM Live List 2019! Ze gooit een zaal binnen een paar minuten volledig overhoop of hijst haar vrouwelijke publiek gezellig het podium op tijdens 'Lekker Met De Meiden'. Komend jaar kom je dit feestje op verschillende plekken in Nederland tegen, dus áls je de kans hebt om haar live te zien op een festival of tijdens haar clubtour: gewoon doen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lees hier meer over MEROL.

Ster advertentie
Ster advertentie