3FM nieuws

Marianne en Ellen masseren, als jij wilt doneren!

  1. Nieuwschevron right
  2. Marianne en Ellen masseren, als jij wilt doneren!

Marianne en Ellen komen net als vorig jaar wéér in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline door een massagemarathon te organiseren. We horen je denken: masseren?! Dat wil ik wel! Nou dat kan, en daarmee steun je ook nog eens de slachtoffers van mensenhandel. Win-win dus!

Beide vrouwen runnen een eigen massagepraktijk en na vorig jaar zo'n €800 opgehaald te hebben willen ze zichzelf dit jaar overtreffen. Het doel voor SR19? €1300 bij elkaar masseren! Het zou natuurlijk hartstikke mooi zijn als dit gaat lukken en jij kunt ze daarbij helpen! Hoe? Nou, door te doneren en je te laten masseren. Moet wel lukken toch?

Massagemarathon

Tijdens de massagemarathon gaan Marianne en Ellen op 21 december in acht uur zestien mensen masseren in een praktijk in Deventer. Na de marathon is er ook nog een loterij, waarbij je kans maakt op verschillende leuke prijzen. Er moet veel gebeuren, dus de dames zijn al druk bezig met voorbereidingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar kan ik me opgeven?!

Er zijn twee verschillende massages waar je jezelf voor kunt opgeven. De eerste optie is een Relax Massage van 45 minuten waarvoor je €45 moet doneren en de tweede optie is de Relax Massage DELUXE voor €65 die óók 45 minuten duurt, maar die luxer is en waar nog van alles bij zit. Ook kun je dus nog meedoen met de loterij en zijn er nog plekken waar je heerlijk kunt chillen in zitzakken, terwijl je geniet van een oliebol of warme choco met slagroom. Wie wil dat nou niet?

Check hier de Kom In Actie pagina waar je kunt doneren en alle info kunt vinden! Kun je niet komen maar wil je Marianne en Ellen toch helpen? Dat kan ook: "Ook al kom je niet voor de massage, je kunt alsnog geld doneren op de Kom In Actie pagina!" aldus Ellen.

3FM Serious Request: The Lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline gaan we samen met het Rode Kruis de strijd aan tegen mensenhandel. ‘Mensenhandel’ staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Een kwart van de slachtoffers is minderjarig: jonge mensen lopen meer risico, net als mensen die op de vlucht zijn.

Mensenhandel komt overal ter wereld voor, óók in Nederland. De meest bekende vorm is uitbuiting in de seksindustrie (denk bijvoorbeeld aan loverboys), maar ook gedwongen arbeid en gedwongen criminaliteit zijn vormen van mensenhandel.

Wil jij ook in actie komen?

Dat kan, heel graag zelfs! Op de actiepagina kun je een eigen actie aanmaken of je kunt één van de kant-en-klare acties kiezen en daarmee ga jij óók de strijd aan tegen mensenhandel.

Ster advertentie
Ster advertentie